Gazete Vatan Logo
Futbol ‘ Ospina’ya gerek yok’

‘ Ospina’ya gerek yok’

Tamer Kıran: “Allan McGregor, tecrübesiyle Cenk’e katkı yapacak bir isim

‘ Ospina’ya  gerek yok’

Tamer Kıran: “Allan McGregor, tecrübesiyle Cenk’e katkı yapacak bir isim. Tercihim ondan yana. 3-4 sene içinde de Cenk kaleyi ondan devralır.”

BEŞİKTAŞ’IN kaleci sorunu bir haftadır gündemden düşmüyor. İskoç file bekçisi Allan McGregor ile görüşmelere başladığını duyuran ve yönetici Tamer Kıran’ın da ‘anlaştık hayırlı olsun’ dediği deneyimli kaleci ile sözleşme imzalanamazken bir yandan da Ospina ile görüşmeler sürüyor.

‘ALTYAPIDAN YETİŞTİRİRİZ’

SAMET Aybaba’nın ısrarla Ospina’yı takımda görmek istemesi ve Kolombiyalı oyuncunun kulübü Nice’in de 5 milyon Euro bonservis bedeli belirlemesi işleri daha da içinden çıkılmaz bir hale soktu. Futbol komitesi üyesi Tamer Kıran ise ellerinde Cenk Gönen gibi milli bir kaleci olduğunu hatırlatarak, “Bizim kalecimiz 24 yaşında ve milli takım kalecisi. O yüzden ben de Allan McGregor’dan yanayım. Tecrübesinin zirvesinde bir kaleci.

3-4 senelik kontrat yaparsak bu sürede milli kalecimiz Cenk de 27-28 yaşına geliyor. Eldivenlerini ona teslim eder ve uzun yıllar Cenk’le birlikte kaleci sorunumuz kapanır. İşte o zamana kadar altyapıdan kulübümüze genç kaleci kazandırırız. 1 ay önce Ospina’yı menajeri bize tavsiye ettiğinde kimsenin ondan haberi yoktu” ifadelerini kullandı.


Haberin Devamı