Gazete Vatan Logo
Beşiktaş "Yenilmediğimiz için mutluyuz"

"Yenilmediğimiz için mutluyuz"

Spor Toto Süper Lig'de Balıkesirspor ile 2-2 berabere kalan Beşiktaş'ta teknik direktör Slaven Bilic maçın ardından açıklamalarda bulundu.

"Yenilmediğimiz için mutluyuz"

“Kötü oynamamıza rağmen 2 kez öne geçtik ama kazanamadık. Bunu söylemek zor ancak maçı kaybetmediğimiz için sevinçliyiz. Liverpool karşılaşmasından sonra Balıkesir’e odaklanamadık.”

PERŞEMBE akşamı Liverpool karşısında destan yazan Beşiktaş, Süper Lig’e dönüşte hüsran yaşarken siyah-beyazlıların teknik direktörü Slaven Biliç motivasyon eksikliğinden dert yandı. Balıkesir maçından sadece 3 gün önce 120 dakikalık zorlu bir mücadeleden çıktıklarını ve bu nedenle çok yorgun olduklarını ifade eden Hırvat teknik adam, dün akşamı yenilmeden atlatabildikleri için mutlu olmaları gerektiğini söyledi.
RAKİP karşısında çok etkisiz kaldıklarını ifade eden Biliç, Liverpool’dan sonra Balıkesir’e odaklanamadıklarını söyleyen Biliç’in sözleri şöyle: “Liverpool’la 120 dakika süren mücadelemizin ardından bu maçla ilgili endişelerim vardı doğrusu. Liverpool karşılaşması fiziksel ve zihinsel açıdan fazlasıyla zorladı bizi. Her anlamda çok yorgun ve bitkin bir haldeydik. Sahada da bunu gördük zaten. Perşembe akşamından sonra bu maçı kazanmamız gerçekten çok zordu.
‘GERÇEKTEN ÇOK ZORDU’
SÜREKLİ rakibin gerisinde kaldık, sahadaki enerjimiz çok düşük bir seviyedeydi. Açıkçası kötü oynamamıza rağmen, iyi mücadele etmememize rağmen 2 kez öne geçmeyi başardık. Öne geçtik ama maça kazanamadık. Burada 3 puan almak isterdik tabii ki ama bunun için ne enerjimiz ne de mücadelemiz yeterli olmadı.
BUNU söylemek zor ama yenilmediğimiz için, 1 puan alabildiğimiz için mutluyuz. 2-2’den sonra maçı kaybetmediğimiz için mutlu olmalıyız ama buradaki mutluluk kelimesini tırnak içinde söylemek lazım tabii ki. Liverpool maçından sonra bu maça odaklanmak bizim için gerçekten çok zordu.”

Haberin Devamı