Gazete Vatan Logo
Galatasaray "1 puan değil 3 puan"

"1 puan değil 3 puan"

Fatih Terim, hafta boyunca takımın üzerinde baskı olmaması için çalışacak.

"1 puan değil 3 puan"

SPOR Toto Süper Lig’de artık son haftaya girilirken G.Saray da 21. şampiyonluk için sahaya çıkacak. Göztepe ile deplasmanda oynanacak olan maç öncesinde G.Saray’da ise teknik direktör Fatih Terim, takımının konsantrasyonunu sağlamaya yönelik konuşmalar yapacak.

GÖZTEPE deplasmanında alınacak bir puan bile G.Saray’ı zafere ulaştırırken kâbus senaryosu ise 0 puanla dönüp şampiyonluğu son hafta kaybetmek. Daha önce F.Bahçe’nin başına 2 kez bu durum gelirken son haftada böyle bir durum yaşanmaması adına Terim Yeni Malatya maçı sonrasında takımının beynini yıkamaya başladı bile.

DENEYİMLİ teknik adam, “Filmin senaryosunu siz yazdınız, siz oynadınız, finalini de siz yapın” diyerek bu konuda oyuncularını motive etmeye başladı. Sık sık ‘konsantrasyon’ mesajı veren ve Yeni Malatyaspor karşısında da takım sahaya bu sloganın yazılı olduğu tişörtlerle sahaya çıkarken Terim bu motivasyonun sürmesini istiyor.

1 PUAN YETMEZ!

1 puan değil 3 puan için mücadele edeceklerini sık sık yineleyen ve oyuncularından da bu konuda dikkatli olmalarını isteyen deneyimli teknik adam, son hafta İzmir’de galibiyetle lige nokta koyup kupayı kaldırmak adına tüm hazırlıklarını yapacak.

Haberin Devamı

Son 3 haftanın kahramanı

MAÇIN ardından soyunma odasında büyük coşku vardı... Garry Rodrigues ise herkesin tebriğini alan oyuncuydu. Cape Verdeli oyuncu Yeni Malatya maçındaki iki asisti ile takımını sırtlarken son 3 haftadaki performansı ile de göz kamaştırdı.
BEŞİKTAŞ maçında takımının 2. golünü atan, sonrasında Teleset Mobilya Akhisarspor maçında 2-1’lik galibiyette duble yapan Garry Rodrigues, son 3 maçta 3 gol 2 asist ile de Aslan’ın şampiyonluk yolunu aydınlattı.
Taraftar bilet arıyor
GÖZTEPE maçı öncesinde G.Saray taraftarı da bilet yarışına girdi. 12 bin kişilik Bornova Stadı’nda oynanacak mücadelede G.Saray taraftarına 500 civarı bilet verilmesi beklenirken G.Saraylılar ise Göztepe tribünlerinden bilet almaya hazırlanıyor.