Gazete Vatan Logo
Futbol '11 şehit var programı keselim' dedi ortalık karıştı!

'11 şehit var programı keselim' dedi ortalık karıştı!

Beşiktaş-Bursaspor maçının yorumlandığı sırada, Ertem Şener, "Diyarbakır'da 11 şehit var" diyerek programı yarıda kesti. Şehit sayısının 11 değil 2 olduğu ortaya çıktı.

'11 şehit var programı keselim' dedi ortalık karıştı!

Beyaz TV'de yayınlanan Derin Futbol programında Beşiktaş-Bursaspor maçının yorumlandığı sırada, programın sunucusu Ertem Şener, "Diyarbakır'da 11 şehit var" diyerek programı yarıda kesti.

Ertem Şener’in sunduğu, Ahmet Çakar, Sinan Engin, Abdülkerim Durmaz ve Rasim Ozan Kütahyalı’nın yorumcu olarak katıldığı program sırasında PKK’liler tarafından bomba yüklü tankerle Diyarbakır’ın Hani ilçesindeki Jandarma Komutanlığı’na saldırı düzenlendi.

Saldırı haberininin ardından Ertem Şener, “Arkadaşlarım uyarıyor. 11 şehidimiz var. Maalesef jandarma karakolumuza hainler alçaklar yine bir saldırı düzenlemişler. Şu an itibariyle hiç bir şey konuşmanın da bir anlamı yok. Fenerbahçe Galatasaray derbisi de hikaye, Beşiktaş stadı açılmış bilmem ne olmuş hikaye. Buradan şehitlerimize Allah rahmet eylesin, ulusumuzun başı sağ olsun” dedi.

Ahmet Çakar da “programı bitirelim” diyerek Ertem Şener’e destek verince program sona erdi.

Programın "11 şehit var" diyerek yayından kesilmesi sosyal medyada olay yarattı. Haber kısa sürede Twitter'da en çok konuşulan konular arasına girdi.

Haberin Devamı