Gazete Vatan Logo
Galatasaray ‘2 puanı birlikte kaybettik’

‘2 puanı birlikte kaybettik’

Beşiktaş’ın gollerinde hatası olan Chedjou takım arkadaşlarından özür diledi, Selçuk ve Sneijder takıma moral verdi:

‘2 puanı birlikte kaybettik’

BEŞİKTAŞ karşısında ikinci yarıda yediği goller sonrasında 1 puana razı olan G.Saray’da gollerde hatası bulunan Aurelien Chedjou en üzgün isimdi... Marcelo ve Cenk’in attığı gollerde hatalı hamleler yapan Kamerunlu oyuncu maçın ardından hemen taraftara giderek özür dilerken ardından da soyunma odasının yolunu tuttu.

BAŞI önde bir şekilde soyunma odasına giren Aurelien Chedjou, takım arkadaşlarından özür diledi... “Benim hatalarım pahalıya mal oldu. Yediğimiz iki golde de benim hatam var, hepinizden özür diliyorum. Benim yüzümden kazanabileceğimiz bir maçtan 1 puan ile ayrıldık. Gerçekten çok üzgünüm. Biraz önce taraftarların yanına giderek özür diledim, şimdi de sizden diliyorum” ifadeleri ile takım arkadaşlarına seslenen Kamerunlu ardından yine başını öne eğerek oturdu.

‘GOLLER HEPİMİZİN HATASI!’

CHEDJOU’NUN bu ifadeleri sonrasında ise iki kaptan hemen söze girdi... Selçuk İnan ve Wesley Sneijder parça parça konuşmalarla başta Aurelien Chedjou olmak üzere tüm takıma şu sözlerle moral vermeye çalıştı:

Haberin Devamı

“BİZ kazanırken de kaybederken de hep birlikteyiz. Biz bir takımız. Saha içi, saha dışı fark etmez. İlk yarıyı 2-0 önde bitirmişken neden ikinci yarıda 3-0, 4-0 yapamadık diye de herkes kendini suçlayabilir. Evet 1 puan kazanmadık, 2 puan kaybettik ama bu iki puanı hepimiz kaybettik. Hatayı kimin yaptığının önemi yok. Ortada bir kayıp varsa bu hepimizin sorunu, ortada bir hata varsa bu hepimizin hatası.”