Gazete Vatan Logo
Antalyaspor ‘3 puan almak istiyoruz’

‘3 puan almak istiyoruz’

Spor Toto Süper Lig'de mücadele eden Antalyaspor'un teknik sorumlusu Mehmet Uğurlu, hafta sonunda oynayacakları Gaziantepspor maçından 3 puanla ayrılmak istediklerini söyledi.

‘3 puan almak istiyoruz’

Uğurlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, Gaziantepspor maçının kendileri için son derece önemli olduğunu kaydetti.

Gaziantepspor'un iyi bir takım olduğunu ve karşılaşmaya ciddi bir şekilde hazırlandıklarını belirten Uğurlu, "Saha ve seyirci avantajını kullanarak maçtan 3 puanla ayrılmak istiyoruz. Bugün ve yarın iki çalışma yapacağız. Seyircimizin bu maçta bizi yalnız bırakmaması ve stadı doldurmalarını bekliyoruz. Maç 11 kişi ile alınmıyor. Seyircimizin Mersin İdmanyurdu maçındaki gibi büyük desteğiyle Gaziantepspor karşılaşmasından da zaferle ayrılmak istiyoruz" diye konuştu.

Uğurlu, bir gazetecinin, genç oyuncu Birkan Öksüz'e Fenerbahçe maçında 90 dakika görev verdiğini hatırlatması üzerine, "Fenerbahçe maçını kaybettik ama altyapıdan bir oyuncuyu kazandığımızı düşünüyoruz. Birkan, verdiğimiz görevi en iyi şekilde yapmaya çalıştı. Yaptığını da düşünüyoruz. Maçı kaybettik ama Birkan'ı kazandık" ifadelerini kullandı.

Gaziantepspor maçı hazırlıkları

Antalyaspor, Gaziantepspor maçının hazırlıklarına yaptığı antrenmanla başladı.

Haberin Devamı

Hasan Subaşı Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmana hafif sakatlığı bulunan Lazarevic katılmazken Abdel Diarra ise takımdan ayrı koştu. Antrenmanda futbolcular ısınma hareketlerinin ardından dar alanda pas çalışması yaptı.

Özel bir maçta forma giymek için gittiği Brezilya'dan dönen Samuel Eto'o'nun takım arkadaşlarına sık sık uyarılarda bulunduğu antrenman, yarı sahada oynanan çift kale maçla sona erdi.

Kulüp başkanı Gültekin Gencer'in de izlediği antrenmanın ardından Makoun ve Can Arat'ın güreşmesi renkli anlara sahne oldu.