Gazete Vatan Logo
Sivas Spor ‘3 puanı hak etmedik’

‘3 puanı hak etmedik’

Medicana Sivasspor Teknik Direktörü Okan Buruk, Spor Toto Süper Lig'de Kayserispor ile golsüz berabere kaldıkları maçta galibiyeti hak edecek bir futbol ortaya koymadıklarını söyledi.

‘3 puanı hak etmedik’

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Buruk, maça galibiyet için çıktıklarını belirterek, "Maçın başında bunu hissettik ancak geneline baktığımızda 3 puanı hak edecek bir futbol ortaya koymadık" dedi.

Maçın genelinde pozisyon üretemediklerini, topa sahip olamadıklarını, oyun kurmada eksiklik yaşadıklarını dile getiren Buruk, bunun da oyuncu yapılarıyla alakalı bir sorun olduğuna dikkati çekti.

Cezası nedeniyle maçta forma giyemeyen Aatif Chahechouhe'nun eksikliğini hissettiklerini aktaran Okan Buruk, şöyle konuştu:

"Bu kötü oyuna 1 puan çok kötü değil. Kazanmak için çok istekliydik ama bazen isteğiniz sahaya yansımıyor. Haftaya ilk devrenin son maçı var, bunu geçtikten sonra bizim için yeni bir sayfa başlıyor. Özellikle hücum hattında kenardan oyuncu yok, bu anlamda zorlanıyoruz. Hücum bölgesine yapacağımız takviyelerle ikinci yarı çok daha iyi bir Sivasspor ortaya çıkacaktır."

Stat zemininin çok kötü olduğunu, bu nedenle oyuncuların zaman zaman kaydığını belirten Buruk, Burhan Eşer'in pozisyonunun da yüzde 100 penaltı olduğunu düşündüğünü belirterek, "Penaltı olsaydı ve maça 1-0 başlayabilseydik çok farklı olurdu" ifadesini kullandı.

Haberin Devamı