Gazete Vatan Logo
Futbol "3 puanla ayrılmanın mutluluğunu yaşıyoruz"

"3 puanla ayrılmanın mutluluğunu yaşıyoruz"

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Kayseri Erciyesspor karşısında alınan 3 puanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

"3 puanla ayrılmanın mutluluğunu yaşıyoruz"

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Kayseri Erciyesspor karşısında iyi bir mücadele sonucunda karşılaşmadan galip ayrıldıklarını ifade etti.

Oyuncularını galibiyetten dolayı kutlayan Sağlam, "Maçın başında rakibin eksik kalması sayısal anlamda avantaj gibi gözükse de Erciyessporlu oyuncuların daha fazla sorumluluk alarak, eksilen futbolcunun eksiğini kapatma arzusu bu avantajımızı ortadan kaldırdı. Herkes biraz daha koşmaya ve mücadele etmeye başladı. İlk devre kapanan rakibimizi açamadık. İkinci yarının belli bir bölümüne kadar bu devam etti. Daha sonra yaptığımız oyuncu değişikliklerinin de etkisiyle daha fazla pozisyon bulduk. Sabırla oynamaya devam ettik. Rakibimizin belli bir süre sonra açık vereceğini biliyorduk. Sonuçta son bölümde atılan gollerle karşılaşma 2-0 bitti. İyi bir galibiyet oldu bizim için, Kayseri'den üç puanla ayrılmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Kayseri Erciyesspor'a bundan sonraki haftalarda başarılar diliyorum" dedi.

Eskişehirspor'un ikinci golünü atan Özgür Çek de zorlu bir mücadelenin sonunda haklı bir galibiyet aldıkları belirtti.

Haberin Devamı