Gazete Vatan Logo
Beşiktaş "4'te 4'le şampiyon olacağız"

"4'te 4'le şampiyon olacağız"

Beşiktaşlı yöneticiler, şok edici F.Bahçe beraberliğine karşın sezon sonunda gülen taraf olacaklarını iddia ettiler:

"4'te 4'le şampiyon olacağız"

9 kişi kalmış F.Bahçe karşısında 90+4’te kendi kalesine gol atıp 2 puan bırakan Beşiktaş, bu maçın şokunu ve üzüntüsünü üzerinden atmaya çalışıyor. 2 hafta öncesine kadar Medipol Başakşehir’in 7 puan önünde olan siyah-beyazlılar, bitime 4 hafta kala puan farkının 2’ye düşmesiye sıkıntılı duruma geldi.

BUNA karşın kulübün yöneticileri ise her şeye rağmen şampiyonluğa ulaşacaklarından eminler. “İpler hâlâ bizim elimizde” diyen yöneticiler, “4 maçımız kaldı. Takımımız bunların hepsini kazanabilecek güce sahip. Biz 4’te 4 yapıp şampiyon olacağımıza inanıyoruz” şeklinde konuştular.

F.BAHÇE maçına ilişkin değerlendirmeler de yapan yöneticiler, “F.Bahçe sahasından hiç çıkmadı. Maçın büyük bölümünde onları ezdik. İki takım arasındaki kalite farkı ortadaydı. Oyun olarak ezdik ama maalesef ezene değil, kazanana puan veriliyor. Maçı son dakikaya bırakmamalıydık, çoktan koparmalıydık.

‘SON İKİ HAFTANIN MAZERETİ YOK’
ŞU son iki haftanın bizim açımızdan hiçbir mazereti yok. F.Bahçe’nin kalesi önünde yapılan yanlış tercihler ve bireyselliğin ön plana çıkması bizi zora soktu. Takımda bir sıkıntı var gibi görünüyor ama bunu çözecek olan yine bizleriz. Bunun üstesinden geleceğiz” ifadelerini kullandılar.
YÖNETİCİLER ayrıca derbinin hakemi Fırat Aydınus’u da eleştirip “Hasan Ali’nin ilk yarıda Babel’e ceza sahasında yaptığı hareket kesin penaltı. Son saniyedeki golde de Emenike’nin Fabri’ye faulü var. Hakem bunları görmedi. Ancak öyle bir maç oynandı ki bu sonucu hakem hatasına bağlamak olmaz. Çok farklı bir galibiyet almalıydık. Çıkan bu skoru aklımız almıyor” dediler.

Haberin Devamı