Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe '8 finalin de altından kalkarız'

'8 finalin de altından kalkarız'

Futbolcuların silahlı saldırının ardından Mersin'e gol olup yağması gelecek adına İsmail Kartal'ı umutlandırdı.

'8 finalin de altından kalkarız'

RİZE deplasmanı dönüşü, Sürmene’deki silahlı saldırının ardından yaşanan süreçte “Oyuncuları sahaya nasıl döndürürüm?” diye kara kara düşünen İsmail Kartal’ın şu günlerde yüzünde güller açıyor. Farklı kazandıkları kupadaki Mersin rövanşının ardından basın mensuplarıyla yaptığı özel görüşmede toplantısında öğrencilerinin yeniden özgüven kazandığına dikkat çeken başarılı çalıştıcı, konu yelpazasi geniş sohbette taraftarları umutlandıracak şu ifadeleri kullandı:

“SON günlerde yaşadıklarımız sıkıntılara tüm Türkiye şahitlik etti. Zor bir süreçten geçtik. Ancak burada gördüm ki, bu takım ligde kalan 8 finalinde altından kalkabilecek güçte. Sakatlarımızın düzelmesi bizim için ayrı bir motivasyon kaynağı oldu. Alper iyi durumda, Hasan Ali müthiş döndü, Alves hafta sonuna yetilecek. Bir de egemen geliyor. Tabii yabancılarımız bu süreçte daha çok sarsıldı ama onları da toparlamaya çalışıyoruz.

‘HASAN MÜTHİŞ DÖNDÜ’

MERSİN’E attığımız 4 gol bize moral oldu. 11’e 11’e oynasaydık daha tempolu bir maç olurdu. Oyuncunun atılması, erken gelen gollerle oyun koptu. Yine de Hasan’ın golle dönmesi, Emenike’nin 2 asist yaparak kendisine seyirciye kabul ettirmesi çok güzel. Arkadaşları da olması gerekeni yapıp, ona sahip çıktılar. İnşallah daha iyi olur. Diego ise sakatlığı geçmediği için kadroda değildi.

Haberin Devamı

TARAFTARIMIZ bir ara Selçuk’a destek çıktı. Skor avantajı da elimizde olduğu için ayağına her top geldiğinde ‘Vur’ dediklerini duydum. Onun taraftarla arasındaki bağ çok kuvvetli. Onlar Selçuk’a arkasında olduklarının mesajını verdiler. “Biz seni destekliyoruz korkma, nasıl istersen vur” dediler ona.

‘Başka takımları karıştırmayalım!’

F.BAHÇELİ futbolcuların ligin en kritik dönemecine girdikleri şu dönemde taraftarlarından bir ricası var. Sürekli olarka PFDK’ya sevk edildikleri için gerek Şükrü Saracoğlu, gerekse deplasman maçlarında tribün desteğinden mahrum kaldıklarına dikkat çeken oyuncular, “Bize sevgi gösterilerinde bulunurken, başka takımların adını tezahüratlara karıştırmayalım. Bu ceza almamıza sebep oluyor. Final maçlarımıza girerken, sahamız kapanmasın” ifadelerini kullandılar.

Haberin Devamı