Gazete Vatan Logo
Beşiktaş '9x3= Şampiyonluk'

'9x3= Şampiyonluk'

Beşiktaş 2. Başkanı Ahmet Nur Çebi, oyuncularla yaptığı konuşmada “Her şey size bağlı” dedi...

'9x3= Şampiyonluk'

F.Bahçe derbisinin ardından futbolculara seslenen Çebi, “Artık önünüzde sadece 9 tane 90 dakika var. Kimsenin ne yaptığı, ne ettiğiyle ilgilenmenize gerek yok. Maçları kazanın, tarihe geçin” diye konuştu

BEŞİKTAŞ 2. Başkanı ve Futbol Komitesi Başkanı Ahmet Nur Çebi, 1-0 kaybedilen F.Bahçe derbisinin ardından futbolcularla bir konuşma yaptı... Oyunculara, alınan mağlubiyeti unutmalarını söyleyen Çebi, şu ifadeleri kullandı:
“ARTIK önümüzde sadece 9 tane 90 dakika var. Önceki sezonlarda ligin bu dönemine geldiğimizde hedeflerimize ulaşabilmemiz için rakiplerin puan kaybetmelerini bekliyorduk. Fakat şimdi böyle bir şey yok. Kimsenin ne yaptığı, ne ettiği bizi ilgilendirmiyor. Sadece kendi işimize bakacağız. İşimiz de kalan maçların hepsini kazanmak.
SEZONUN ilk yarısında
7 maçlık bir galibiyet serisi yakaladınız. Hem de o seri tam da sezonun bu döneminde başladı.
G.Saray’a yenildikten sonra G.Birliği’ni de yendiniz. Yani 9’da 8 yaptınız. Şimdi eğer 9’da 9 yaparsanız şampiyon olacaksınız.
‘EFSANE OLACAKSINIZ’
ÇOK zor bir sezon geçiriyoruz. Sürekli seyahat etmek durumunda kaldınız. Beşiktaş’ı Avrupa’da en iyi şekilde temsil ettiniz. Bu nedenle hepinize teşekkür ediyorum. Çok yoruldunuz ama şimdi milli ara var. Dinlenme fırsatı bulacaksınız. Ardından haftada sadece 1 maç oynayacaksınız. Kendi göbeğinizi kendiniz keseceksiniz. Bu çok önemli bir fırsat.
BİLİYORSUNUZ, bu sezon çok özel bir sezon hepimiz için. Efsane olma şansı elinizde. Kalan 9 maçı kazanın, tarihe geçin. Bunu yapacak gücünüz de kaliteniz de var. Sizlere inanıyorum.”

Haberin Devamı