Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe "'A.. koyduğum' dedim mi demedim mi bilmiyorum!"

"'A.. koyduğum' dedim mi demedim mi bilmiyorum!"

Derbi sabahı 11'e alınmadığını öğrenince adeta gözü dönen ve Pereira ile kavga edip tesisleri terk eden Caner, o anda yaşananları hatırlamıyor

"'A.. koyduğum' dedim mi demedim mi bilmiyorum!"

Caner olay anında yaşananlarla ilgili pişmanlığını “Sinirden ne dediğimi bilmiyorum. Ama dediysem ayıp etmişim. Umarım o lafı söylememişimdir” sözleriyle dile getirdi

ERTELEME nedeniyle 2 hafta rötarlı oynanan G.Saray-F.Bahçe derbisi öncesinde sarı-lacivertli takımda patlak veren Caner Erkin krizinin yankıları devam ederken taraflar gemileri tamamen yakmış değil. F.Bahçe yönetiminin başkanın pazartesi günü yapacağı basın toplantısının öncesinde biraraya gelip kararını vermesi, Aziz Yıldırım’ın da medya önünde bunu açıklaması bekleniyor.

ANCAK olayın sıcaklığı ile tesisleri terk eden Caner Erkin de fevri davranışı nedeniyle de pişmanlığını dile getirdi. Geçen sezon ligde 31 maçın 30’unda direkt oynamışken bu yıl sadece 13 lig maçında görev alıp, 9’unda ilk 11’de şans bulan Caner derbi sabahı yapılan taktik toplantıda tahtada ismini görmeyince sinirden gösterdiği tepkiyi hatırlamadığını söyledi.

SEBEBİ OYNAMA İSTEĞİ

F.BAHÇE’NİN resmi internet sitesinde “Teknik Direktörümüz Vitor Pereira’ya karşı spor ahlakına aykırı ve seviyesizce bir davranış içinde bulunmuştur” diye duyurduğu, olayın tarafı Pereira’nın da “Hocasına, onun yerine oynayan arkadaşına hem de kulübüne saygısızlık yaptı” dediği anlarda Caner’in hocasına küfür ettiği, hatta tesisleri tert ederken de sağı solu tekmelediği öne sürüldü.

Haberin Devamı

2010 yılından bu yana sarı-lacivertli formayı başarıyla terleten milli futbolcu ise ilk 11’de ismini görmediği anda yaşananların zihninde net olmadığını belirtirken “Olay anında sinirden ne dediğimi inanın bilmiyorum. Hocaya ‘a... koduğum’ dedim mi demedim mi hiç hatırlamıyorum. Ama dediysem çok ayıp etmişim. Umarım o kelimeler ağzımdan çıkmamıştır” sözleriyle sarı-lacivertli kulübü aklından tamamen silmediğini de göstermiş oldu.