Gazete Vatan Logo
Süper Lig 'Abartmamak lazım'

'Abartmamak lazım'

Sivassporlu futbolcu Kadir Bekmezci, Spor Toto Süper Lig'de hafta sonu oynanan Sivasspor-Fenerbahçe maçındaki tartışılan penaltı pozisyonuyla ilgili, "Bu tarz hatalar ne ilk, ne de son olur, o yüzden bu konuyu çok abartmamak lazım. Çünkü futbolda herkes hata yapabiliyor, futbolcu da hakem de hata yapabiliyor" dedi.

'Abartmamak lazım'

Ziraat Türkiye Kupası'nda yarın deplasmanda Eskişehirspor'la karşılaşacak kırmızı beyazlı ekibin, kulüp tesislerinde gerçekleştirdiği antrenmanın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Bekmezci, pozisyonun aniden oluştuğunu, Fenerbahçe'li Moussa Sow'un ortasına refleksle elinin dokunduğunu söyledi. Pozisyonun geliştiği sırada elinin biraz havada olduğunu ve istemeyerek topun eline çarptığını ifade eden Bekmezci, şöyle konuştu:

"Bunu daha önce de açıkladım. Maçta hakem her şeyi görecek diye bir şey yok. Bu tarz hatalar ne ilk, ne de son olur, o yüzden bu konuyu çok abartmamak lazım. Çünkü futbolda herkes hata yapabiliyor, futbolcu da hakem de hata yapabiliyor. O yüzden bu konuyu kapatalım. Sivasspor'un 2-0'lık galibiyetini konuşmak lazım. Çünkü ne olursa olsun Fenerbahçe'ye karşı hak etiğimiz bir galibiyet oldu."

Pozisyonun geliştiği sırada karşılaşmanın çizgi hakeminin kendisine çok yakın olduğunu belirten Bekmezci, "Çizgi hakemi görse orta hakeme söylerdi. Demek ki o da göremedi, bu tarz hatalar olabiliyor" dedi.

Haberin Devamı