Gazete Vatan Logo
Beşiktaş "Adalı ve yeni ekiple güzel işler yapacağız"

"Adalı ve yeni ekiple güzel işler yapacağız"

BEŞİKTAŞ’TA hafta sonu yapılacak seçime tek aday olarak girecek olan başkanı Fikret Orman yeni yönetimini dün açıkladı.

"Adalı ve yeni ekiple güzel işler yapacağız"

BJK TV’’de canlı yayına katılan Orman, tek adayın avantajları olduğu kadar dezavantajlarına da dikkat çekerken listesindeki yeni isimlerle ilgili şunları söyledi:

“SERDAL Adalı hiç gündemimde yoktu. Öncesinde de konuşmamıştık. Ahmet ağabey ile konuşmadan önce gündemimde yoktu. Bir dönem karşı karşıya kaldık ama Beşiktaş menfaati için oldu. Sonra onunla buluştuk. Bana çok etkileyici bir konuşma yaptı. Camia başkanı olarak çok mutlu oldum.

HİÇBİR günahı olmadan suçsuz yere 6 ay hapis yattı. Her şeye ortaya çıktı. ‘Beşiktaş’ın bana ihtiyacı varsa her türlü Beşiktaş’ın yanında olurum’ dedi. ‘Ekonomik kriz var. Bana ihtiyaç varsa taşın altına elimi koymak isterim’ dedi. Yeni bir kan, yeni hareket, Beşiktaş menfaatine olan bir çalışma olsun.

KENDİSİ TJK Başkanı, transfer açısından ‘Seni zorlamasınlar’ dedim. ‘Öyle şey olur mu? Türkiye’nin gerçekleri ve kulübün gerçekleriyle hareket etmemiz lazım’ dedi. Herhangi bir pazarlık falan söz konusu değil. Önemli olan zihniyet. Beşiktaş’a ne verebileceğimiz üzerinde konuştuk.

Haberin Devamı

‘DEDİKODU YAPMAYIN’

KAPALI kapılar arkasında dedikodu yapmayın, sandığı oraya koyuyoruz’ dedim. Hepsini toplayın, 250 imza toplayamadılar. Bunları konuşanların bütün ağırlığı o kadar. Serdal Adalı’yı o yüzden methediyorum. ‘Bu kriz seni de olumsuz etkileyebilir’ dedim ama ‘Hayır, bana ihtiyaç varsa hazırım’ dedi. Serdal Adalı ile rakip olduk ama şu an gösterdiği çok önemli duruştur. Teşekkür ediyorum. Beşiktaşlılar’ı mutlu etmeyi Allah bize nasip etsin.”

‘Çebi devam etmek istemedi’

“AHMET Nur Çebi ilk görüştüğüm insandı. Fakat Ahmet ağabey kendisi devam etmek istemedi. Beşiktaş’a büyük hizmetleri olan bir ağabeyimizdir ve Beşiktaş bundan sonra da kendisinden faydalanacaktır. Her zaman yanımızda olacağını söyledi.”
‘Torunoğulları’nın varlığı yokluğu belli değildi’
“YÖNETİM listesinde vardı ama, varlığı, yokluğu anlaşılmayan, neden böyle olduğunu bilmediğim Erdal Torunoğlu yeni yönetimde yok.
HÜSEYİN Yücel’i aldık. Bahçeşehir Kolejleri’nin sahibi. Sevdiğimiz bir kardeşimiz. Beşiktaş ile alakalı bir şeyler yapmak istiyordu. Ahmet Kavalcı’yı aldık. Gökçe Meriçten var. Melih Aydoğdu var. Herkes Serdal Adalı’ya yakınlığıyla bilir. Ama onunla ilgisi yok. Beşiktaş’ta hizmet edebileceğimize inandığım için yönetim kuruluna aldık.”

Haberin Devamı

‘5 kişi ile ayrıldık’

“6.5 sene sonra Ahmet ağabey (Nur Çebi) ile çalışmamıza ara verdik. Şu anda Ahmet Kavalcı yönetime girdi. 2.5 sene ara vermişti, tekrar başladık. Berk Hacıgüzeller ile müthiş işler yaptık. Onun da işler yoğundu. Önemli hizmetler verdi. Belki onunla da tekrar çalışacağız. Emre Kocadağ, çok sevdiğim kardeşim. Bende de hata olabilir, onu motive etmemiş olabilirim. 5 kişi ile ayrıldık. Hakan (Kalkavan) beyden de çok yararlanamadık.”