Gazete Vatan Logo
Beşiktaş 'Ağlamamak elde değil'

'Ağlamamak elde değil'

Moussa Sow’u ‘Ağlamazsan gelirim’ şartıyla vedada yalnız bırakmayan Demba Ba Kadıköy’deki manzaraya dayanamadı.

'Ağlamamak elde değil'

SARACOĞLU’NA son kez adımını atmak için Kadıköy’e gelen Sow, gözyaşlarını tutamazken ona destek için F.Bahçe Stadı’na gelen eski Beşiktaşlı Demba Ba da manzara karşısında gözyaşlarını tutamadı. On binlerce F.Bahçe taraftarının tribünden, milyonlarcasının ise ekranları başından tezahüratlarla uğurladığı Moussa Sow, Kadıköy’de tribünleri gezdi, başkan Aziz Yıldırım’dan plaketini aldı ardından da Demba Ba ile birlikte yazarımız Ömer Güvenç’e konuştu.

SENEGALİ golcü, sarı-lacivertli takıma “Elveda” demenin çok zor olduğunu belirterek “Burada muhteşem bir 3.5 yıl geçirdim. Nereye gidersem gideyim, bu takımı ve taraftarı hiç unutmayacağım. Bana çok güzel bir 3.5 yıl yaşattıkları için başta başkanım olmak üzere tüm camiaya teşekkür ederim” dedi.

‘BEŞİKTAŞ TARAFTARI GİBİSİ YOK’

DEMBA Ba’nın vedasına gelmesi konusuna da açıklık getiren Sow, “Çok sevdiğim arkadaşım Demba Ba’dan bu veda günümde beni yalnız bırakmamasını rica ettim. O da beni kırmadı ve geldi. Ama gelirken de ‘Bir şartla gelirim. Çok duygusal anlar yaşacağını biliyorum. Ağlamayacağına söz verirsen gelirim’ dedi. Ben de söz verdim” dedi.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ’TAN sezon başında ayrılarak Çin’in yolunu tutan Demba Ba ise Kadıköy’deki atmosferin çok duygusal olduğunu belirterek “Bu veda gününde Sow yanında olmamı istedi. Ben de çok sevdiğim arkadaşımı yalnız bırakmadım. Ona ‘Ağlamayacağına söz verirsen gelirim’ dedim ama öyle bir coşku vardı ki ben ağlamamak için kendimi zor tuttum” ifadelerini kullandı.