Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe "Akıl ve disiplin 3 puanı getirdi"

"Akıl ve disiplin 3 puanı getirdi"

İsmail Kartal, takımının konsantrasyonundan memnun olduğunu söyledi:

"Akıl ve disiplin 3 puanı getirdi"

3sezon aradan sonra Karabük deplasmanından 3 puanla dönen F.Bahçe’de teknik patron İsmail Kartal, disiplinin galibiyeti getirdi. Ligin ikinci yarısına geçtiğimiz hafta iyi bir başlangıç yaptıklarının altını çizen Kartal, “İyi başladığımız ikinci yarıya Karabük maçında devam etmek istedik, bunu da başardık. Sahada daha tempolu olabilirdik istediğimiz akışkanlıkta değildik. Ancak disiplinliydik. 1-2 uzaktan şut dışında rakibin pozisyonu yok. Biz 4-5 pozisyon bulduk 2 gol attık. Kazandığımız için mutluyuz. Son 3 sezondur burada kaybediyorduk. Bu kez yendik.

‘SÜRE GEREKİYOR’

ZEMİN geçtiğimiz yıllarda iyi değildi ancak bu kez geçmişe göre daha iyi olduğunu gördük. Biz artık önümüze bakmalıyız. Yıllardır takım olarak alışılmış bir düzenimiz var. Yeni birinin oyuna girip adapte olması, ısınması için belli bir süre gerekiyor. Gökhan Gönül’ün sakatlığından sonra da böyle oldu. Tam değişikliğin ardından golü yedik.

GÖKHAN Gönül’ün sakatlığı konusunda sağlık heyetiyle konuştum. Hafta sonuna kadar Gökhan’ı yetiştirebileceklerini söylediler.

Haberin Devamı

Ciddi bir sakatlığı yok. Maalesef bu aralar çok sakat veriyoruz. Her şeye rağmen Kardemir Karabük karşısında akıllı ve disiplinli oynayıp kazanmasını bildik.

Böyle zor bir deplasmandan 3 puan alan oyuncularımı yürekten kutluyorum” ifadelerini kullandı.