Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe 'Alex'in heykeli yerine...'

'Alex'in heykeli yerine...'

Başkan Aziz Yıldırım, Bursa'da Fenerbahçe'ye bir puanı getiren Dirk Kuyt'a yine övgüler düzdü.

'Alex'in heykeli yerine...'

Gelecek sezon Fenerbahçe'de kalıp kalmayacağı henüz belli olmayan Kuyt için Yıldırım'ın, Bursaspor maçını izlediği otelde yanındakiler yaptığı sohbette "bu adam bize 10 sene önce gelseydi. Alex'in heykelinin olduğu yerde şimdi Kuyt'ın heykeli olurdu. Hem aslan gibi futbolcu hem de aslan gibi karakterli adam" sözleriyle Hollandalı oyuncuyu övdüğü bildirildi. Yıldırım'ın alınan 1 puanı da olumlu bulduğu bildirildi.

CANER'İ OYUNDAN KUYT'IN TELKİNİ ALDIRDI

Öte yandan Fenerbahçe'de geceye damga vuran Caner Erkin'in daha maç başlamadan önce gerginliği vardı. Milli oyuncu takım otobüsü ile Bursa'ya giderken takım arkadaşları ile pek konuşmadı. Feribotta yanına gelen çalışanlarla zoraki olarak samimi görüntüler verdi.

Feribot yolculuğunun büyük kısmında koltuğunda oturmayı tercih etti. Caner maçın hemen başında taç atışı yüzünden sarı kart gördü. Kazanılan bir faulun atılması gereken yer yüzünden bile hakemle diyaloğa girdi. Aydınus, Caner'e; bir iki pozisyonda "sakin ol", "herkesi geriyorsun", "tribünleri oyuna çekme" diye tepki gösterdi.

Haberin Devamı

Caner'in bu hareketleri Gökhan ve Kuyt'ın da dikkatini çekerken, iki özellikle "sıkıntılı" faul pozisyondan sonra İsmail Kartal'ın yanına gelen Kuyt, Caner'i işaret ederek, "oyundan alınması" yönünde fikir verdi.

Caner'in Cuma günü ailevi bir olay yaşadığı bu yüzden aşırı gergin olduğu hatta Kartal'ın maçtan önce Caner'e, "Konuşmak ister misin?" diye sorduğu, Caner'in de "yok! yok bir şey" diyerek sessiz kaldığı bildirildi. Kartal'ın maç saatine kadar Caner'i yedek bırakmayı düşündüğü fakat maça önde basarak başlamak istediği için Caner'i oyuna sürdüğü bildirildi.

(Fotospor)