Gazete Vatan Logo
Rizespor ‘Alkışlanacak bir sonuç aldık’

‘Alkışlanacak bir sonuç aldık’

Çaykur Rizespor teknik direktörü Hikmet Karaman, 3-0 kazandıkları Çaykur Rizespor maçının ardından düzenlediği basın toplantısında, oyuncularını ve kendilerini destekleyen taraftarlarını tebrik etti.

‘Alkışlanacak bir sonuç aldık’

Karaman: "Futbolda kırılma noktaları vardır. Cardozo penaltıyı atmış olsaydı maç nereye giderdi bilemiyorum. Takım olarak hem kendi kapasitemizi bilerek oynadık. Itandje’ye ayrı bir paragraf açmak lazım. Penaltıyı ve en az iki üç pozisyon kurtardı. Kapasitemiz ve oyuncu yapımız belli. 3-0 iyi bir sonuç. Ben mağlup olduğumuzda bazen oyuncularımızdan memnun oluyorum, ama kamuoyunda aynı etki olmuyor. Maça baktığınızda topu ayağında tutan, pozisyona giren bir takıma karşı oynadık. Bizim açımızdan iyi bir maç oldu. Rakibe göre daha çok koştuk. Daha disiplinliydik. Ligdeki sıralama açısından kaybetseydik aşağıdaki takımların kazanması ilerideki haftalarda bizi sıkıntıya sokardı. 21 puan bizim için alkışlanacak bir olay. Marko Marin, Mehmet Ekici gibi pas dağılımı yapabilen oyuncunun eksikliğini yaşıyoruz. İnşallah devre arasında bunu hallederiz. Haklı bir galibiyet elde ettiğimiz düşünüyorum. Rizespor’u alkışlamak lazım.Trabzonspor bizden iyi ve güçlü takım. Dolayısıyla alkışlanacak bir sonuç aldık."

Haberin Devamı

SERCAN KAYA: ŞANSIMI İYİ KULLANDIM

Çaykur Rizesporlu Sercan Kaya, karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada, "Bugün benim için çok iyi geçti. Hocam bana şans verdi. Ben de bu şansı çok iyi kullandım. Forma geldiğinde hakkını vermek lazım. Hocama bu şansı bana verdiği için teşekkür ediyorum. Bugün formayı aldığımı düşünüyorum. Bugün iki asist yaptım. Bundan sonra da skora etki edecek başarıyı sağlamak istiyorum" dedi.

KALKAVAN: SİSTEM TAKIMI OLMAYA ÇALIŞIYORUZ

Çaykur Rizespor Başkanı Metin Kalkavan da, "Enteresan bir maç oldu. Biz sistem takımı olmaya çalışıyoruz. Güzel bir yoldayız. Lige renk katmayı sürdürüyoruz. Galatasaray’dan sonra Trabzonspor’u da yenmek keyifli oldu. Bunun arkası inşallah gelir. Komşumuz Trabzonspor’a başarılar diliyoruz. Büyük bir camia. Ligde daha iyi konuma geleceklerine inanıyoruz" diye konuştu.