Gazete Vatan Logo
Beşiktaş 'Allah'a şükür, yogaya şükür'

'Allah'a şükür, yogaya şükür'

Beşiktaş'ın Senegalli golcüsü Demba Ba, Kayseri Erciyesspor'u 5-1 mağlup ettikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu.

'Allah'a şükür, yogaya şükür'

Karşılaşmayı değerlerndiren tecrübeli golcü, "Öncelikle harika bir zafer, galibiyet bizim için. Her maçta oynamamız gereken yoğunlukta oynadık. Mustafa ile birlikte oynamak bana biraz daha özgürlük verdi, orta sahaya daha yaklaşmam için. Mustafa sakatlıklardan çok çeken bir oyuncuydu. Nihayet formuna ulaştı. Ben de egoist bir oyuncu değilim, yanımdaki oyuncuların da gol atmasını isterim. Onlar kadar ben de sevindim. Sahada ne kadar çalıştığı, mücadele ettiğini belki saha dışındaki insanlar göremiyor olabilir, ama ben bunu görüyorum ve tebrik ediyorum kendisini." dedi.

Ayrıca Demba Ba ilginç de bir açıklama yaparak "Güzel bir gol oldu. Hem Allah'a şükür, hem de yogaya şükür. Esnekliğimi yogaya borçluyum. Şu anda sadece bir sonraki maçı düşünüyoruz. Zor bir maç olacak Brugge maçı. Bütüm taraftarlarımızı oraya davet ediyoruz. O maçı bitirdikten sonra Fenerbahçe derbisi için düşünmeye başlayacağız" sözlerini kullandı.