Gazete Vatan Logo
Galatasaray "Aman çıkışa 'ara' vermeyelim"

"Aman çıkışa 'ara' vermeyelim"

Takım ritminin bozulması nedeniyle milli maç aralarını sevmediğini söyleyen genç hocanın korktuğu Antalya’da başına gelmişti. Aynı şeyin bu haftadan sonra verilecek arada yaşanmasını istemeyen Tudor, Konya için şimdiden tedbir alıyor.

"Aman çıkışa 'ara' vermeyelim"

SÜPER Lig’in yenilgisiz lideri G.Saray, yarın sahasında Karabük’ü konuk edeceği maça hazır ancak sonrasında milli maçlar için lige verilecek ara teknik direktör Igor Tudor’u endişelendiriyor. Daha önce yaptığı açıklamalarda milli maç aralarını sevmediğini söyleyen Hırvat teknik adam gerekçelerini ise şu sözlerle izah etmişti:

“ÇÜNKÜ uzun bir süre izin vermek zorunda kalıyorsunuz. Milli takıma oyuncular gönderiyorsunuz ve bu oyuncular yorgun geliyor. Yorgun geldikleri için de istediklerinizi yaptıramıyorsunuz. Eksik kadroyla çalışmak zorunda kalıyorsunuz. Milli maç arasından sonraki ilk maçta her zaman problem yaşanabiliyor.”

MİLLİ TAKIMDA DA ÖZEL ÇALIŞAÇAKLAR

DOLU dizgin giderken bu sezonki ilk puan kaybını milli aranın ardından çıkılan Antalya deplasmanında yaşayan sarı-kırmızılılarda genç hoca Karabük’ten sonra gidilecek Konya’da aynı sıkıntıyı yaşamamak için şimdiden önlem almaya başladı.

HAFTA boyu yaptırdığı idmanlarda oyuncularını Karabük maçına hazırlayan Tudor, bir yanda da ekstra yüklemelerle Konya maçında fiziki düşüşün önüne geçmeye çalışıyor. Ayrıca her oyuncunun kan değerleri ve kondisyon durumuna göre de bireysel programlar hazırlatacak. Karabük maçından sonra her oyuncusundan milli takım idmanları dışında bu program dahilinde çalışmalar yapmalarını isteyecek.

Haberin Devamı