Gazete Vatan Logo
Galatasaray 'Anderlecht agresif bir takım'

'Anderlecht agresif bir takım'

Galatasaraylı futbolcular GS TV'de Şampiyonlar Ligi'ndeki rakipleri Anderlecht'i değerlendirdiler.

'Anderlecht agresif bir takım'

BELÇİKA'DA Genk ardından da Standart Liege forması giyen Sinan Bolat, Anderlecht'in genç oyuncularına dikkati çekti: "Anderlecht iyi bir takım. Yaş ortalaması oldukça düşük. Bu sene fazla transfer yapmadılar ama genç oyuncuları aldılar. Dikkat etmemiz gerekiyor. Oyun tarzları oldukça agresif. Ancak iyi bir oyun sergilersek, istediğimiz sonucu alırız."

'GERÇEK G.SARAY'I GÖRECEKLER'

"Şampiyonlar Ligi müziği beni fazlasıyla heyecanlandırıyor. Stadımızı dolu görmek için sabırsızlanıyorum."

ESKİŞEHİR karşısında G.Saray formasını ilk kez sırtını ageçiren Blerim Dzemaili, lig ile Şampiyonlar Ligi'nin çok farklı olacağını söyledi. GS TV'de Devler Arenası'na konuk olan Dzemaili, taraftarın desteği ile sahada olacaklarının altını çizerken, "Ve ben bu stadı tamamen dolu görmek için sabırsızlanıyorum. Şampiyonlar Ligi müziği beni fazlasıyla heyecanlandırıyor.

ANDERLECHT iyi bir takım. Belçika’daki arkadaşım genç bir kadroları olduğunu, fiziksel ve hız olarak iyi olduğunu söyledi. Hiçbir rakibi hafife almamamız gerekiyor. Grupta Dortmund ve Arsenal’ın favori gözükmesi bizim için avantaj olabilir. Biz üç, dört gündür birlikte çalışıyoruz. Zaman geçtikçe çok daha iyi olacağımızı düşünüyorum. Ve herkes gerçek G.Saray’ı seyredecektir" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

'BİZİM DENGEMİZDELER'

FATİH Terim ile Mancini'nin ardından Prandelli ile birlikte Şampiyonlar Ligi deneyimi yaşayacak olan Claudio Taffarel fikstür avantajlarını kullanmaları için Anderlecht'i yenmeleri gerektiğini vurguladı. 3 puan için "Olmazsa olmazımız" diyen Brezilyalı antrenör Anderlecht'in, G.Saray'ın dengesinde bir ekip olduğunu söyledi.

'MOTİVASYONU BİR BAŞKA'

SAKATLIĞININ ardından Şampiyonlar Ligi'nde kendini göstermek için gün sayan Bruma, ligdeki beraberliği bir kenara bırakmaları gerektiğini açıkladı: "Şampiyonlar Ligi bambaşka bir kulvar. Motivasyonu da başka oluyor. Bu önemli maça en iyi şekilde konsantre olup, en iyi şekilde hazırlanıp, 3 puanı alarak iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz."

'SAVAŞMAMIZ GEREKİYOR'

Pandev: "Inter'de Şampiyonlar Ligi'ne kazandım G.Saray'da da bunu başarmak isterim."

Haberin Devamı

ESKİŞEHİR karısında 2. yarıda oyuna dahil olan Goran Pandev, her futbolcunun Şampiyonlar Ligi ile ilgili hayal kurduğunu söyledi. GS TV'de Devler Arenası programında konuşan Makedon hücumcu, "Savaşmamız gereken bir maç, kendi taraftarımız önünde oynayacağız. Benim de taraftarımız huzurunda oynayacağım ilk maç.

UMARIM kazanabiliriz; çünkü galibiyet için çok istekliyiz. Şampiyonlar Ligi şampiyonu olmak bir hayaldi. Inter formasıyla hayalim gerçek oldu. Şimdi G.Saray’dayım. Ve burada bunu yaşamayı çok istiyorum" ifadelerini kullandı.

'ZOR BİR GRUP'

VEYSEL Sarı, Anderlecht maçında ilk kez Şampiyonlar Ligi maçına çıkacak olmasının kendisi için heyecan verici olduğunu söyledi: "Şampiyonlar Ligi müziğini duymak çok etkileyici. İnşallah Salı akşamı hocam verirse, oynayarak o müziği duyup daha motive olacağım. Çok heyecanlıyım, gurur verici. Zor bir gruba düştük. Ama biz de G.Saray’ız."