Gazete Vatan Logo
Beşiktaş 'Aptalca bir gol yedik...'

'Aptalca bir gol yedik...'

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Çaykur Rizespor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

'Aptalca bir gol yedik...'

G.SARAY, F.Bahçe ve Trabzon gibi zirce rakiplerinin berabere kalarak puan kaybettikleri haftada ayağına kadar gelen liderlik fırsatını Çaykur Rize’den aldığı 1-1’lik sonuçla elinin tersiyle iten Beşiktaş’ta teknik direktör Slaven Biliç, sonucun hayâl kırıklığı olduğunu söyledi. Karadeniz ekibinin 48. dakikada taçtan gelen bir topta gol attığını hatırlatan ve bu pozisyonda çok ciddi savunma hatası yaptıklarını belirten Hırvat hoca, dünkü beraberlikle önemli bir avantajı yitirdiklerini ama buna takılmayıp yollarına devam etmeleri gerektiğini söyledi.

BİLİÇ’İN maç sonunda ve basın toplantısında yaptığı açıklamalardan öne çıkan sözleri şu şekilde:

“KAZANAMADIĞIMIZ için hayâl kırıklığı yaşıyoruz. Puan kaybetmek can sıkıcı. Gayretimiz vardı, top hakimiyeti bizdeydi ama sahanın son bölümünde yeterli oynayamadık.

GERİYE yaslanan takımlara karşı kaliteyi koyamadığınızda işler zor oluyor. Bu sezon takımların çoğu bize karşı böyle oynayacak. Yeteri kadar şut atmadık, duran topları iyi kullanamadık, bire birlerde iyi değildik. Aptalca bir gol yedik ve berabere kaldık. Puan kaybından dolayı mutlu değiliz ama önümüzde daha çok maç var.

Haberin Devamı

‘EKSİKLERİ ARADIK’

SOSA yeni transfer olduğu için saymazsak Demba Ba ve Oğuzhan gibi önemli eksiklerimiz vardı. Takıma pozisyon oluşturan, gol atabilen oyuncular ve onların eksikliğini fazlasıyla hissettik.

AVRUPA kupalarında bu hafta içi 80 takım maç yapacak. Her takım kendi ülkesini temsil edecek ve biz de Türkiye’yi temsil edeceğiz. Bu 80 takım içinde pazartesi akşamı lig maçına çıkan bir tek biz varız. Bunu puan kaybı için bahane olsun diye söylemiyorum. Kazansaydık da aynı şeyi söyleyecektim.”