Gazete Vatan Logo
Süper Lig 'Arda konusunda her şey değişebilir'

'Arda konusunda her şey değişebilir'

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi ve Kulüp Sözcüsü Şükrü Ergün, gündeme ilişkin çarpıcı açıklamalar yaptı.

'Arda konusunda her şey değişebilir'

G.SARAY Yönetim Kurulu Üyesi ve Kulüp Sözcüsü Şükrü Ergün, Arda Turan konusu başta olmak üzere Emre Can transferi ve TFF Süper Kupa’da karşılaşacakları F.Bahçe maçına dair birçok açıklamalamada bulundu. Arda Turan’ın çok istedikleri bir oyuncu olduğunu belirten Ergün, Radyospor’a şu açıklamalarda bulundu:

“BAŞKANIMIZ Ünal Aysal ifade etti. Arda Turan gelse tabii ki çok iyi olur. Takımı şu anda vermek istemiyor. Ama bu önümüzdeki dönemde Atletico Madrid’in aynı fikre sahip olacağı anlamına gelmiyor. Kesinlikle her an her şey değişebilir. Transfer oynak bir zemin gibidir.

‘EMRE CAN’LA iLGiLENiYORUZ’

TFF Süper Kupa maçının temiz bir karşılaşma olacağına inanıyorum. Eski yıllarda bir G.Saray-F.Bahçe maçının ilanı, dostluk bayramı diye verilmiş. Bu bir belgedir. Ben maçın bu şekilde olmasını istiyorum. EMRE Can ile ilgileniyoruz ama bu ilgiyi somut bir adıma dönüştürmedik. Bir gelişme olursa paylaşırız. Fakat sonuç olarak G.Saray, Emre Can’la ilgileniyor.

ŞAMPİYONLAR Ligi’yle ilgili olarak geçen sezon olduğu gibi bu sezon da hedeflerimiz var. Devler Ligi’nde geçen sezonu aşmak zorundayız. Üzerine koymamız lazım. Ancak o zaman başarılı olduk diyebiliriz.”

‘Emekle para kazanmak ayıp mıdır?’

“F.BAHÇE yönetimi, Ebru Köksal ve Lütfi Arıboğan hakkında TFF’de görevli oldukları dönemle ilgili açıklamalar yaptı. Ben bunları ciddiye almıyorum. Tesadüfen bazı profesyoneller G.Saray kökenli olanlardan seçilmiş. Ama bu insanlar tuttukları takımı kayırmayacak kadar da profesyonel insanlar.

BUNLARI söylerken de isim beyan etmiyorlar; ama emeğinin karşılığında para almak utanç verici bir şey midir? İnsanlar bir emek sarfedip, karşılığında bordurolu olup para kazanıyorlarsa bu ayıp bir şey midir?”

Haberin Devamı