Gazete Vatan Logo
İspanya 'Arda Turan büyük yetenek!'

'Arda Turan büyük yetenek!'

Futbol Federasyonu Başkanı Angel Maria Villar, “Onun çok büyük bir yetenek olduğunu düşünüyorum. Zaten kaliteli bir oyuncu olmasa, Barcelona’nın bir parçası olması mümkün değildi. Ancak efsane olmak için daha fazla çalışması şart” dedi.

'Arda Turan büyük yetenek!'

Türkiye’nin şu andaki 1 numaralı futbolcusu konumunda olan ve kariyerine İspanyol devi Barcelona’da devam eden Arda Turan’a bir övgü de, İspanya Futbol Federasyonu Başkanı Angel Maria Villar’dan geldi.

Villar, “Arda Turan için söyleyebileceğim en önemli şey, onun çok büyük bir yetenek olduğu. Kesinlikle Türkiye’nin yetiştirdiği en büyük futbolculardan biri. Zaten kaliteli bir oyuncu olmasa, müthiş meziyetlere sahip olmasa Barcelona formasını giymeyi bırakın, o takımın bir parçası olması mümkün değildi. Bu sezon da bir hayli iyi bir performans ortaya koydu. Ama ben ondan daha fazlasını bekliyorum.”

‘O zaman kalıcı olabilir’

“Açık söylemeliyim Arda, Barcelona’da daha fazla mücadele etmeli çünkü o yeteneğe sahip. Ben ondan daha fazla mücadele etmesini bekliyorum, daha verimli olmalı, daha fazla koşmalı. Çünkü o zaman kalıcı olabilir. Tamam Arda, Barcelona forması giyiyor ama, Barça efsanesine dönüşmek istiyorsa şu ankinden daha fazlasını yapması şart.”,

Sport: Arda satılabilir!

Barcelona’ya yakınlığı ile bilinen spor gazetelerinin başında gelen Sport, Arda Turan ve beraberindeki bazı futbolcuların, sezon sonunda satılma ihtimalinin bulunduğunu yazdı. Önümüzdeki sezon kaliteli ve nokta atışı transfer politikasına geçmekte kararlı olan Barça’nın, Javier Mascherano, Arda Turan ve Jeremy Mathieu ile yollarını ayırma hazırlığı içinde olduğu bildirildi. Düzenli olarak Barça’da ilk 11 oynamayan Arda’dan iyi bir gelir elde etmeyi planlayan Katalan ekibinin, Türk yıldızı Uzak Doğu’ya satmayı düşündüğü ifade edildi.

Haberin Devamı

(Fanatik)