Gazete Vatan Logo
Futbol ‘Arıboğan’la Türkiye’de mücadele edeceğiz!

‘Arıboğan’la Türkiye’de mücadele edeceğiz!

Tahkim’deki savunmada G.Saray’ı suçlamak gibi bir amaçlarının olmadığını belirten Aziz Yıldırım çarpıcı açıklamalarda bulundu

‘Arıboğan’la Türkiye’de mücadele edeceğiz!

- “İki gün boyunca UEFA müfettişi ile dolaşan Lütfi Arıboğan sadece ‘nasılsınız iyi misiniz” mi dedi?”

- “Bizi Avrupa’ya şikayet edenler var. Mücadelemiz onlarla ama ama Avrupa’da değil, burada.”

F.Bahçe'nin şikeden yargılandığı süreçte Futbol Federasyonu’nda başkan vekilliği yapan G.Saray’ın CEO’su Lütfi Arıboğan yaptığı açıklamalara karşın sarı-lacivertlilerin gündeminden düşmüyor. F.Bahçe cephesi Arıboğan’ı İlhan Helvacı ile birlikte UEFA müfettişi Pierre Cornu ile yedikleri yemekte süreçli ilgili bilgi verip, men kararında rol oynadığını ileri sürerken, G.Saray’ın CEO’su iddialar için “Abesle iştigal.”

F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım ise Milliyet’ten Ercan Güven’i köşesine taşıdığı açıklamalarında Tahkim Kurulu’nda G.Saray’ı suçlamak olmadığını belirtirken, şu ifadeleri kullandı:

“Biz deli miyiz? 5 maç üzerinden suçlanıyoruz, arasında hiç alakasız maçlar var. Onlar üzerinden savunma yapacağız. Tüm tanıkları da götürüyorum. “Nereden çıkarıyorsunuz savunma yerine suçlama yaptığımı. UEFA’daki ilk savunmamıza bakın, belki sert ama demokrasiye vurgu yapan eksiksiz bir savunmadır.

Ancak elbette mücadelemiz olacak. İki gün boyunca UEFA müfettişi ile dolaşan Lütfi Arıboğan sadece ‘nasılsınız iyi misiniz” mi dedi müfettişe? Bizi Avrupa’ya şikayet edenler var. Mücadelemiz onlarla... Ama Avrupa’da değil, burada.”

Haberin Devamı