Gazete Vatan Logo
Galatasaray 'Artık kabus görmeyelim'

'Artık kabus görmeyelim'

G.Antep maçı sonrasında bayram yerine dönen soyunma odasında Hamza Hamzaoğlu’nun şu sözleri yankılandı:

'Artık kabus görmeyelim'

“İnanırsak her şeyi başarırız. Son ana kadar savaştınız. Bunun da sonucunu 3 puan ile aldık. Avantajımızı bir daha yitirmeyelim. Trabzonspor maçı sonrasında ne kadar üzüldüğünüzü ve bugün ne kadar sevindiğimizi hiç unutmayın.”

ARENA’DA G.Antep karşısında bir türlü gelmeyen gol büyük baskı yaratırken Hakan Balta’nın kafa vuruşu ile birlikte herkes kendini bıraktı! Yedek kulübesinin önünde bir an olsun oturamayan Hamza Hamzaoğlu ilk kez sevinç çığlıkları atarken tüm takım da Hakan Balta’nın yanına koşarak adeta şampiyon olunmuş gibi bir sevinç yaşadı.
TARAFTARIN büyük tezahüratı ile soyunma odasına giden oyuncular zafer kutlamalarını marşlar söyleyerek yaparken teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ise oyuncularının karşısına alışılagelmişten farklı şekilde çıktı...
‘RAKİPLERE 1 PUANIMIZI BİLE BIRAKMAYIN’
HEM maç içinde oyuncularına seslenmekten hem de golün sonrasında sevinçten sesi kısılan Hamzaoğlu, tüm takımı önce tebrik etti... Kısık sesle başladığı konuşmasında “Size hep söyledim, inanırsak her şeyi başarırız” diyerek takımına güven aşılayıp sözlerine şöyle devam etti: “Son ana kadar savaştınız ve inandınız. Bunun da sonucunu 3 puan ile aldınız. Bundan sonra kalan haftalarda kâbus görmeyelim. G.Antep’i yenerek elde ettiğimiz avantajı bir daha yitirmeyelim.
AVNİ Aker’de kaybettiğimiz Trabzonspor maçı sonrasında ne kadar üzüldüğünüzü ve bugün ne kadar sevindiğimizi hiç unutmayın. Bundan sonra bir puan bile kaybetmeden hedefimize doğru ilerlemeliyiz.”

Haberin Devamı