Gazete Vatan Logo
Galatasaray "Artık mazeret üretemeyiz"

"Artık mazeret üretemeyiz"

Galatasaray Liv Hospital koçu Ergin Ataman, Royal Halı G.Antep maçı sonrası konuştu.

"Artık mazeret üretemeyiz"

Galatasaray Liv Hospital Başantrenörü Ergin Ataman, kaybettikleri Royal Halı Gaziantep maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

Karşılaşmanın sonucunun her iki taraf için de çok önemli olduğunu bildiren Ataman, "Zaman zaman sahada denk bir oyun vardı ama ikinci yarıda çok kötüydük. Bu denli kariyer sahibi oyunculara yakışmayacak gelişmeler sonucu oyunun kontrolünü verdik. Rakibimiz özellikle son periyottaki performansıyla haklı bir galibiyet elde etti. Çok akıllı oynadılar. Biz ise bulduğumuz pozisyonları cömertçe harcadık" değerlendirmesinde bulundu.

Ataman, mağlubiyette takımdaki yorgunluğun etkili olup olmadığıyla ilgili bir soru üzerine, "Artık mazeret üretemeyiz. Mazeretleri artık geride bırakmalıyız. Artık sakatlık gibi bazı riskleri alıp, işi sıkılaştırmalı ve play-off'ta hedeflediğimiz yere gelmeliyiz. Yorgunluk falan bahane olamaz. Yaptığımız hatalar tam anlamıyla beceriksizlik. Bugünden sonra çok sert ve sıkı tedbirler alacağız. Bizimle birlikte bu tempoya uyan oyuncularla devam edeceğiz" yanıtı verdi.

Haberin Devamı