Gazete Vatan Logo
Beşiktaş 'Atabileceğim kadar gol atacağım'

'Atabileceğim kadar gol atacağım'

Beşiktaş'ın yeni transferi Vincent Aboubakar, BJK TV'de açıklamalarda bulundu.

'Atabileceğim kadar gol atacağım'

İşte o sözler:

"Menajerime Porto'ya ve Beşiktaş kulübü yetkilerine bu transferin gerçekleşmesine katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Havaalanında da müthiş bir karşılama vardı. Taraftara da bu ilgilerinden dolayı çok teşekkür ederim.

İstanbul'u, kulübü çok fazla tanımıyordum ancak Quaresma gibi birçok insandan bilgi aldım. Büyük hedefleri olan bir kulübe geldim. Amokachi'nin futbolculuk dönemini pek hatırlamıyorum. Ancak onun gibi başarılı olmak için elimden geleni yapacağım. Şampiyonlar Ligi deneyimim var. Orası çok farklı bir seviye. Bu yüzden çok iyi hazırlanmamız gerekiyor.

Lewnadowski'yi kendime örnek alıyorum. Şampiyonlar Ligi'nde Dinamo Kiev'e attığım golleri önemi nedeniyle çok daha farklı yerelere koyuyorum. Kendim hakkında fazla konuşmak hoşuma gitmiyor ancak bana gelen övgüler için çok teşekkür ederim. Şimdilik sayı veremeyeceğim ama bu sezon atabileceğim kadar gol atacağımın sözünü veriyorum.

9 numaralı formayı giyeceğim. Seçimimin özel bir nedeni yok. Ricardo benim çok iyi bir arkadaşım. Karakterli ve kaliteli bir insan. Futbolculuğuyla ilgili zaten söylenecek bir şey yok.

Haberin Devamı

Patlayıcı yönüm ve içgüdülerim kuvvetli. Şenol Güneş'in golcülere olan katkısından bahsedildi. Bu da gösteriyor ki; ben takıma alıştıkça çok daha verimli olacağım. Taraftarın futbolculara gösterdiği ilgi beni çok şaşırttı. Vodafone Arena harika bir stat. Bu kadarını beklemiyordumStadı da çok iyi buldum. Bu kadarını beklemiyorum. Konumu çok ilginç."