Gazete Vatan Logo
Futbol "Avrupa'da oynamak istiyorum"

"Avrupa'da oynamak istiyorum"

Transferin en gözde isimlerinden olan Bursasporlu Ozan Tufan, aklının karışık olduğunu söyledi.

"Avrupa'da oynamak istiyorum"

Kendisine verilen sözlerin yerine getirilmediğini vurgulayan genç futbolcu, yurt dışında forma giymek istediğini ifade etti.

Genç futbolcu Sönmez Medya'ya çarpıcı açıklamalarda bulundu. Bursaspor'un kendisine verdiği sözleri yerine getirmediğini söyleyen Ozan Tufan, “Ben hayallerimi gerçekleştirmek istediğimi söyledim. Mukavelem devam ettiği için buradayım. Ama başkan teklif gelmediğini söylüyor. Menajerim ise tam tersi, teklif olduğunu söylüyor. Bir kişide yanlış var ama onu daha çözmedim. Kendimi idmanlara veremiyorum. Aklım karışık. Verilen sözlerin tutulmamasından dolayı aklım karışık" ifadelerini kullandı.

"Bir futbolcu babasını çalıştırmaz" diyen Ozan Tufan, "Ama benim babam çalışıyor. Bu da beni rahatsız ediyor. Aileme rahat bir yaşam sağlamak istiyorum. Aldığım şeyler bana yetmiyor” dedi.

Başta, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim olmak üzere, tüm yakın çevresinin kendisine "Yurt dışına git" dediğini vurgulayan Bursasporlu yıldız, "Bir ara Valencia olayı vardı gerçekleşmedi. Ben Avrupa'da futbol oynamak istiyorum. Umarım hedefime ulaşırım ve Bursaspor'umu en iyi şekilde temsil ederim" diye konuştu.

Haberin Devamı