Gazete Vatan Logo
Beşiktaş 'Avucumuzdan kaçırdık'

'Avucumuzdan kaçırdık'

Cezası nedeniyle tribünde olan Biliç, dev rakipleriyle başa baş mücadele ettiklerini söyledi:

'Avucumuzdan kaçırdık'

CEZASI nedeniyle Arsenal'le Emirates'te oynanan rövanş maçında takımının başında olamayan Slaven Biliç, cezasını çektiğini ancak artık bunun bir anlamı olmadığını, çünkü Devler Ligi'ne veda ettiklerini söyledi. Arsenal karşısında çok iyi oynadıklarını ama hem İstanbul'da hem de Londra'da kaçırdıkları goller nedeniyle elendiklerini söylerken sözlerine şöyle devam etti:

"ÖNCELİKLE Arsenal'i tebrik etmek istiyorum. Biz de çok iyi bir maç çıkardık burada. Son ana kadar mücadele ettik. Her şey olabilirdi. Arsenal gibi bir takıma karşı 5-6 tane pozisyon bulamazsınız. Bulduğunuzu atmalısınız. Bizim de atmamız lazımdı. İstanbul'da da birçok şans yakaladık. Burada da yakaladık ama hiçbirinde gol gelmedi.

FAKAT takımın oyunundan çok memnunum. Bizim için çok iyi bir tecrübe oldu. Çok iyi mücadele ettik. Takımımın özgüveni kesinlikle çok fazla arttı.

CEZALI olmamdan dolayı bir şey söyleyemeyeceğim. Ne söyleyebilirim ki. Çok pişman olduğumu söylemiştim. Şimdi cezam bitti ama ne fark eder ki... Artık Şampiyonlar Ligi'nde değiliz.

Haberin Devamı

'2 OYUNCU GELECEK'

GERÇEKÇİ bakacak olursak UEFA Avrupa Ligi'nde kendi seviyemizde ve bizden daha kuvvetsiz takımlarla oynayacağız. Avrupa Ligi bizim için daha kolay görünüyor ama bu kadar yaklaşmışken Şampiyonlar Ligi'nin dışında kalmak üzücü.

ARSENAL'İ avucumuza almıştık. Ama maalesef o golü atamadık. Avrupa Ligi de bizim için çekici bir yer. Şimdi Şampiyonlar Ligi'nden elendiğimizi unutup buraya odaklanmalıyız. İki oyuncu transfer etmemiz lazım ve bunu yapacağız. Çünkü çok fazla kulvarda mücadele edeceğiz ve güçlü bir kadroya sahip olmamız lazım."