Gazete Vatan Logo
Galatasaray 'Ayağım kopsa oynarım'

'Ayağım kopsa oynarım'

UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu'nda deplasmanda Arsenal ile karşılaşan Galatasaray'da, takım kaptanı Selçuk İnan maça saatler kala kadrodan çıkarıldı.

'Ayağım kopsa oynarım'

G.SARAY Teknik Direktörü Cesare Prandelli’yle, kaptan Selçuk İnan arasında geçen diyaloglar 4-1’lik Arsenal hezimetini gölgede bıraktı. İtalyan hoca, karşılaşmaya saatler kala kadro dışı bıraktığı deneyimli orta saha için maçtan önce “Selçuk maçtan önce bana geldi ve yorgun olduğunu söyledi” derken, milli yıldız ise “Ayağım kopsa da oynarım” sözleriyle hocasını yalanladı. İşte Selçuk’tan inciler:
"BANA ‘RİSKLİSİN’ DEDİ"
“İKİ?gün önce hafif bir rahatsızlığım vardı benim. Hocam da bana fiziksel olarak hazır olmadığımı, bu karşılaşmada beni değerlendirmeyeceğini söyledi. Ben G.Saray’a geldiğim günden bu yana her maçta oynamaya çalıştım. Kolum da kopsa, bacağım da kopsa, nefesimin sonuna kadar sahaya çıkar oynarım. Ben G.Saray forması için son nefesime kadar mücadele ederim.
BEN, Prandelli’ye kesinlikle ‘Yorgunum, oynamak istemiyorum’ demedim. Hocam, bana fiziksel olarak çok yorulduğumu, sakatlanma riskim olduğu için bu maçta oynatmayacağını söyledi.

KARŞILAŞMAYA gelirsek... İstediğimiz oyunu oynayamadık. Mağlubiyet yaşatmak istemezdik ama futbolda böyle şeyler oluyor.”

Haberin Devamı