Gazete Vatan Logo
TBL 'Aydın Örs Milli Takım'ın başına geçmeli'

'Aydın Örs Milli Takım'ın başına geçmeli'

Basketbol yorumcusu İsmet Badem, A Milli Basketbol Takımı konusunda çarpıcı yorumlarda bulundu.

'Aydın Örs Milli Takım'ın başına geçmeli'

Basketbol Federasyonu Başkanı Harrun Erdenay’ın, A Milli Basketbol Takımı’nda Ergin Ataman döneminin sona erdiğini açıklaması sonrası gözler yeni hoca adayına çevrildi. Erdenay’ın Milli Takım’ın başına kimi getireceği merakla beklenirken, yeni gelecek hocanın yerli mi yoksa yabancı mı olacağı ise henüz netlik kazanmadı. Milli Takım’la ilgili ismi geçen adaylardan bir tanesi ise geçtiğimiz 2 sezon boyunca Darüşşafaka Doğuş kulübünü çalıştıran Oktay Mahmuti.

Konuyla ilgili basketbol yorumcusu İsmet Badem; “Bence Aydın Örs’ün Milli Takım’a geri gelmesi gerekiyor. David Blatt Daçka’nın başına geçmemiş olsaydı, onu isterdim. Ufuk Sarıca da yine aynı şekilde Beşiktaş’ın başına geçmememiş olsaydı, Ataman’dan sonra görevi o devam ettirebilirdi” açıklamasında bulundu.

SEÇİMLERDEN SONRA BELLİ OLUR

Antalyaspor Genel Menajeri Doğan Hakyemez ise; “Ekim ayında federasyondaki seçim sonrası yeni hoca belli olur. Milli Takım’da Türk antrenörden yanayım ben. Yapılacak en güzel şey Aydın Örs’ü en üste çıkarmak, onun söyleyeceği bir hocayı da Milli Takım’ı emanet etmek" sözleriyle cevap verdi.

Haberin Devamı

(Hakan Akar/ Karar)