Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe "Aykut Kocaman bizim için bitmiştir!"

"Aykut Kocaman bizim için bitmiştir!"

Osmanlıspor maçının ardından istifa sinyali veren ancak 2 gün sonra bu kararından vazgeçen Aykut Kocaman, taraftarın gözündeki kredisini tüketti.

"Aykut Kocaman bizim için bitmiştir!"

Geçtiğimiz hafta, Fenerbahçe için oldukça çalkantılı geçti. Osmanlıspor'a karşı alınan 1-1'lik beraberlik, lider Galatasaray'la aradaki puan farkını 9'a çıkardı ve Sarı Lacivertlileri şampiyonluk yolunda bir hayli geri düşürdü. Maç sonunda yayıncı kuruluşa, devamında da stadyumda bulunan basın mensuplarına konuşan Aykut Kocaman, alınan kötü sonuçlarda kendi sorumluluğunun da bulunduğunu ve bu nedenle üzerine düşen görevi muhakkak yapacağını söyleyerek istifa sinyali vermişti. Bu sözlerin ardından 2 gün boyunca kayıplara karışan 52 yaşındaki teknik adam, salı günü yönetimle bir araya geldikten sonra, hiçbir şey olmamış gibi takımının başında idmana çıkarak görevine devam ettiğini gösterdi. Aynı anda Fenerbahçe kulübünden bir bildiri yayınlandı, takıma ve Kocaman'a destek çağrısında bulunuldu.

Ancak görünen o ki, Fenerbahçe taraftarı, kulüp yönetimiyle aynı fikirde değil. Fanatik.com.tr üzerinden yaptığımız ankette, "Osmanlıspor beraberliğinin ardından yaşanan süreç, Aykut Kocaman'a olan güveninizi nasıl etkiledi?" diye sorduk. Ankete katılım gösteren 10 bini aşkın kullanıcının tam yüzde 61'lik kesimi "Artık hiçbir güvenim ve beklentim kalmadı" yanıtını vererek adeta "Aykut Kocaman bizim için bitmiştir" dedi. Yüzde 8'lik bir kesim de, Kocaman'a olan güvenlerinin azaldığını ifade etti. Katılımcıların yalnızca yüzde 30'u, tecrübeli teknik adama hala inandıklarını belirtti.

Haberin Devamı

Kısacası, basit bir anket, çok önemli bir gerçeği resmi şekilde ortaya koydu: Fenerbahçe taraftarının büyük bölümü Kocaman'a destek vermeyi düşünmüyor bile. Böyle sıkıntılı bir süreçte, en büyük etken olan taraftar desteğini kaybetmiş Aykut Kocaman'ın Fenerbahçe'de neler yapabileceği ise belirsiz.

(Fanatik)