Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe "Aziz'in köpeği seni..."

"Aziz'in köpeği seni..."

Spor yazarı Serdar Ali Çelikler, Habertürk Gazetesi'ndeki köşesinde Fenerbahçe'nin Osmanlıspor'a attığı golün nizami olduğunu belirleyen Piero'ya yapılan eleştirileri ironik şekilde yorumladı.

"Aziz'in köpeği seni..."

İŞTE ÇELİKLER'İN YAZISINDAN O BÖLÜM:

Vay şerefsiz Piero seni vaaay!

-Fenerli olduğun belli ama çizgileri çekerken üzerindeki formanı çıkar!

-Aziz'in köpeği Piero seniii!

-Sen nasıl olur da F.Bahçe lehine ‘gol' dersin ha!

-Senin o yapay zekana tüküreyim; bilmiyor musun ki bu ülkede medya Fenerlidir!!! Sen de tüm FENERLİ MEDYA!!! gibi "Çizgiyi geçmeyen topa gol verdiler" vaveylasına katılsaydın ya.

-Ulan Piero, sen ne aptal cihazsın; bu ülkede Fener lehine bir şey söylenir mi? Erman Hoca'nın senin teeee 4 -5 versiyon öncende olup olmadığı da belli olmayan bir anısı nedeniyle (ki Erman Toroğlu iddia ettiği ‘oynama'-'müdahale' meselesinin hangi takımla alakalı olduğunu hiç söylemedi) zaten mimlisin... Ne işin var Fener ile?

Demeliydin ki: "Karcemarkas topu çizginin 150 cm önünde tuttu asla gol değil!" Hatta sana yeni veri yüklesinler; Fener'in şutlarının gol sayılması için topun çizgiyi geçmesi yeterli sayılmasın; topun dip fileye tam olarak değmesi kıstas alınsın!

-Neyse Piero'cum bunca yıldır bu ülkedesin ama hala çözememişsin bizim FENERLİ SPOR MEDYAMIZI! Bu ülkede Fener lehine bir şey söylediğinde karşındakiler "Dünya düz"dür bile der. Adam ol akıllı ol, bundan sonra Fener lehine bir şey söyleme sakın! Bu kıyağımı da unutma.

Haberin Devamı