Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe 'Aziz Yıldırım'dan nefret ediyorlar'

'Aziz Yıldırım'dan nefret ediyorlar'

"Bırak bütün rakip takımların taraftarlarının Aziz Yıldırım'dan nefret etmelerini, Aziz Yıldırım'ın kendi taraftarları Aziz Yıldırım'dan nefret ediyor."

'Aziz Yıldırım'dan nefret ediyorlar'

Duayen spor yazarı Hıncal Uluç, Fenerbahçe tribünlerinin bu sezon boş kalmasının sebebi olarak Aziz Yıldırım'ı gösterdi ve rakip takımlarınkilerin dışında Fenerbahçe taraftarlarının da Aziz Yıldırım'dan nefret ettiğini ifade etti. Uluç, şu değerlendirmeleri yaptı:

"Bu kadar her şey yolundayken, her şey güzelken tribünler niye boş iyi düşünmek lazım. Benim düşüncem bu ve tartışılması gereken de bu. Bence bu tribünlerin bu hale gelmesinin sebebi Aziz Yıldırım. Benim Fenerbahçeli yakın arkadaşlarımın hemen hemen hepsi 'Allah bizi bu Aziz Yıldırım'dan kurtarsın' diyor. Tribüne gelen Fenerbahçeliler ne düşünüyor bilmiyorum ama gelmeyerek de aşağı yukarı aynı düşüncede olduklarını gösteriyorlar. Bırak bütün rakip takımların taraftarlarının Aziz Yıldırım'dan nefret etmelerini, Aziz Yıldırım'ın kendi taraftarları Aziz Yıldırım'dan nefret ediyor."

Aziz Yıldırım'ın kendi taraftarlarını tehdit de ettiği iddiasını da değerlendiren Uluç, şunları söyledi:

"Evet ediyor 'Ben burada olduğum sürece tribünlere giremezsiniz' diyor. Elinde kombine bileti olanlar girmesin diye Migros tribününü açmıyor. Biletleri adını yazdırıp kontrolden geçtikten sonra alabiliyorsun.

Haberin Devamı

Aziz Bey'in istemediği kimse maça giremiyor. Fenerbahçe maçı kazanmış, kazanmamış önemli değil. Akhisar maçını 5-1 de kazanabilirdi Fenerbahçe. Ama o tribünleri boş gördüğüm anda 'Fenerbahçe kaybetti' dedim. Ben 9-10 yaşında maçları gazetelerden anlayarak izlemeye başladım, 15 yaşında seyretmeye başladım, 17 yaşında da yazmaya başladım. Bütün bu süreç içinde Fenerbahçe seyircisi deyince 'Şampiyon' denirdi. Fenerbahçe şampiyondu.

Fenerbahçe seyircisi, Fenerbahçe'nin her gittiği yere giderdi ve Fenerbahçe'nin oynadığı her maçta statlar dolardı. Öyle şampiyondu Fenerbahçe. Ligde üçüncü – beşinci olur o ayrı. Ama seyircide şampiyondu. Şimdi şu hale bak. Yani o tribünler hem de Fenerbahçe'nin stadında, Saraçoğlu Stadı'nda hem de bu kadar güzel bir maç havasında bomboş. 3 puan alsan ne olacak, 1 puan alsan ne olacak! 'Sahaya çıkarken Fenerbahçe zaten kaybetmişti' dediğim o. Kendini bir de futbolcunun yerine koy. 'Kazanırsam lider olacağım' diye sahaya çıkıyorsun, bakıyorsun tribünlerde kimse yok. Kimsenin umurunda değil. O zaman senin de umurunda olmaz."

Haberin Devamı

(Sabah)