Gazete Vatan Logo
Beşiktaş 'Aziz Yıldırım'ı görmek istemiyorum'

'Aziz Yıldırım'ı görmek istemiyorum'

CNN Türk'te katıldığı bir programda açıklamalarda bulunan Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'dan Aziz Yıldırım'a ağır sözler!

'Aziz Yıldırım'ı görmek istemiyorum'

Üst üste 2, toplamda 15. şampiyonluğuna ulaşan Beşiktaş'ın kulüp başkanı Fikret Orman, CNN Türk'te katıldığı bir programda çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım hakkında konuşan Orman; "Aziz Yıldırım ile eskiden iyi bir ilişkimiz vardı. Bel altı bir açıklama yaptılar benim hakkımda. Benim için bitmiştir. Spor yapıyoruz diye bel altına girilmez. Görmek ve görüşmek de istemiyorum. El sıkışma gibi bir durum da olmaz" dedi.

Tartışma konusu olan Euroleague hakkındaki sözler için Başkan Fikret Orman; "Euroleague için söylediğim her şeyin doğru olduğunu Euroleague de biliyorum. Söylediklerimizin yüzde bir milyon arkasındayım. Euroleague kötü bir organizasyon demedim. Elbette bütün dünyada takip ediliyor. Fakat kriterler doğru değil" ifadelerini kullandı.

Orman, sosyal medya eleştirileri için ise; "Klavye delikanlıları adında okul yaptıracağım. Ömründe bir şey yapmamış insanlar bize yazıyorlar" diyerek sitem etti.

Başkan Orman, Şenol Güneş'in kalıp kalmayacağı ile ilgili soruya "Lig bitince hocayla oturup konuşacağız. Ne kadar devam etmek istediğimizi belirleyeceğiz" açıklamasında bulundu.

Haberin Devamı