Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe 'Aziz Yıldırım sanki Playstation oynuyor'

'Aziz Yıldırım sanki Playstation oynuyor'

Vitor Pereira ile yola devam etti. Lige 2 hafta kala hocayı değiştirdi. Yanlış transfer politikası izledi. Fenerbahçe önce Şampiyonlar Ligi'ne veda etti. 3 haftada sondan 3. sıraya geriledi. Taraftarlarını kahretti. Takıma sırtını dönen taraftar soruyor: 10 numara yok. RVP bitik. Ne olacak bu Fenerbahçe'nin hali?

'Aziz Yıldırım sanki Playstation oynuyor'

Lige kötü bir başlangıç yapan ve 3 haftada sadece 1 puan alabilen Fenerbahçe'de Bursa yenilgisi bayrağı taşırdı. Sosyal medyada Fenerbahçe taraftarları isyan bayrağı açtı..

Fenerbahçe'nin geçen sezondan beri yanlış bir transfer politikası izlediğini söyleyen taraftarlar faturayı Başkan Aziz Yıldırım'a kesti.

Kötü geçen bir sezondan sonra yönetimin Pereira ile yola devam kararı aldığını, sonra Şampiyonlar Ligi'ne veda edilmesinin ardından ligin başlamasına 2 hafta kala hoca değişikliğine gittiğine vurgu yapan taraftarlar Aziz Yıldırım'ın yanlış transfer politikasına da dikkat çektiler.

GÖKHAN & CANER NEDEN GÖNDERİLDİ?

Fenerbahçe'nin Türkiye'nin en iyi sağ bek ve sol bekine sahipken Gökhan ile Caner'in Beşiktaş'a kaptırılması taraftarların tepkisini çekti. Takımın hala bir 10 numarası olmadığına vugu yapan taraftarlar "Kjaer ve Neustadter varken, Skrtel'e neden 6 milyon Euro bonservis verildi. Neden 10 numara alınmadı. Takım neden yanlış kuruldu" sorularını yönettiler. Van Persie'nin formsuz olduğuna da dikkat çeken taraftarlar "Bu sezon biter mi" diye sormaya başladılar.

İLKER YAĞCIOĞLU: "RUHSUZ FUTBOL VE YANLIŞ POLİTİKA!"

Geçen seneki başarısızlığın ardından Pereira ile devam etmek büyük bir yanlıştı. 1 hafta kala hoca değiştirildi. Eldeki yıldızlar bedavaya gitti. İhtiyaç duyulan yerlere doğru transferler yapılamadı. 3 haftada 1 puan alındı. Takımın ruhsuz futbolu da gelecek için ümit vermiyor.

OKTAY DERELİOĞLU: "AZİZ YILDIRIM 'PLAYSTATİON' OYNUYOR"

Takımın iskeletini bozdular. Zico döneminden beri takım yap boz tahtasına döndü. Başkan kafasına göre kulübü yönetiyor. Sanki play station oynuyor. Pereira'nın kötü teknik adam olduğu bir hafta kala mı gördünüz? Advocaat ne yapsın? Tamamen kadro mühendisliği faciası!

Haberin Devamı

(Takvim)