Gazete Vatan Logo
Beşiktaş "Ba"ba Ankara "Şahan"eymiş

"Ba"ba Ankara "Şahan"eymiş

Spor Toto Süper Lig 6. hafta maçında Beşiktaş, Ankara Osmanlı Stadı'nda Sivasspor ile karşılaştı.

"Ba"ba Ankara "Şahan"eymiş

YILLARDIR Beşiktaş'ın hakemlerden çektiği bilinmiyormuş gibi, Eskişehir maçında Mori'nin golü verilmeyince, Balıkesir maçında da Sercan'ı düşüren Ersan atılmayınca dalga geçer gibi hakemlerin siyah-beyazlılara çalıştığı gündem olmuştu... Dün 2. golde Demba Ba topu eliyle kontrol etti. Ama ilk yarıda penaltısı verilmedi, Cicinho da ikinci sarıdan atılması gerekirken kırmızıyı görmedi. 'BA'kalım bu kez ne konuşulacak!

BIRAKTIĞI yerden başladı Beşiktaş. Yani gol kaçırmaya devam ederek. 9'da Serdar ortaladı, Ümit eliyle kesti topu, Mete Kalkavan 'devam' dedi. 18'de yine kesti Serdar, bu kez Olcay vuramadı. 1 dakika sonra Gökhan doldurdu, Ba auta yolladı.

20'DE ilk şutunu attı Sivas. Utaka ceza sahası dışından plase yaptı, top Tolga'da kaldı. 21'de Motta'yla geldi Kartal, topa dokunamayan Gökhan'dı. 26'da Veli'nin 'pis burun' şutu direkten dönerken 33'te de Ersan'ın kafası dışarı gitti.

ÇOK üstündü Beşiktaş ama düelloda perdeyi Sivas açtı. Cicinho'nun yerden 18'in çaprazına doğru kullandığı kornerde Da Costa gelişine vurdu, top Motta'ya çarpıp ağlara gitti: 0-1.

Haberin Devamı

HEP O SAĞ ÇATAL...

45+2'DE Gökhan'ın frikiğini kurtaran kaleci Ertuğrul, 48'de de önce Ba'nın serbest vuruşunu çıkardı, devamında Ersan'ın kafasını... Ancak 10 dakika sonra çaresiz kaldı. Töre sağdan kesti, Ba sağ çatala yolladı topu: 1-1. 2 dakika sonra Serdar'ın ortasına kafayı vuran ancak Ertuğrul'a takılan Ba, 66'da ise Motta'nın asistini alıp yine sağ çatala astı: 2-1.

SONRA geri yaslandı Beşiktaş. Kontrol Sivas'a geçti. 71'de Cicinho'nun kornerinde Hakan karambolden beraberliği çıkardı: 2-2. Ama 78'de Ba yine iş başındaydı. Topuğuyla ara pası verdi, Olcay da ona selam verircesine yine sağ 90’dan golü yaptı: 3-2.

DEVAMINDA Beşiktaş tekrar çekilince Sivas 2 fırsat buldu ama atamadı. Böylece Beşiktaş 3 puanı aldı. Fakat alması gereken bir de ders var, o da öndeyken ne yapmaması gerektiği...