Gazete Vatan Logo
Galatasaray "Baba! Dayıma söyle sözümü tuttum"

"Baba! Dayıma söyle sözümü tuttum"

Sivasspor maçında bir gol atıp bir de penaltı yaptırarak maçın adamı olan Sinan Gümüş'ün başarısının sırrı düzenli aile hayatı...

"Baba! Dayıma söyle sözümü tuttum"

Galatasaray'a ilk transfer olduğu dönemde takım arkadaşı Koray'la aynı evi paylaşan Sinan Gümüş birkaç ay önce tek başına Florya'da özel bir siteye taşındı. Yeni evini özellikle büyük seçen Sinan Gümüş, Almanya'da yaşayan annesini ve yeğenlerini sürekli yanına çağırdı.

DAYISI 'GOL ATACAKSIN' DEDİ

5 günlük devre arası tatilinde Almanya'nın yolunu tutan gurbetçi futbolcu, Bodensee'de bireysel antrenmanlarına devam etti.

Türkiye'ye annesi Fatma Gümüş'le dönen Sinan, beslenme ve uyku düzeninden gece hayatına kadar kendisine çok dikkat etti. Cuma günü doğum gününü kutlayan Sinan'ı Almanya'da yaşayan Hasan dayısı aradı ve "Sana dua ediyorum yeğenim, inşallah Sivas'a da gol atacaksın" dedi.

AZ KALSIN RİZE'YE GİDİYORDU!

Sinan 3-1 biten maç sonrasında Almanya'da çalışan babası İrfan Gümüş'ü aradı. Babasının "Seninle gurur duyuyorum oğlum" dediği Sinan Gümüş, "Baba dayıma söyle; sözümü tuttum" mesajını iletti.

Galatasaray formasıyla son 4 maçında 4 gol atan Sinan Gümüş'ü ara transfer döneminin ilk gününde Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman istemiş ancak sarı-kırmızılılar, Karadeniz ekibine olumsuz yanıt vermişti.

Haberin Devamı

(Sabah)