Gazete Vatan Logo
Futbol ‘Bakalım kim kırılacak?’

‘Bakalım kim kırılacak?’

F.BAHÇE Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Lig TV’ye lige verilen arayı ve beklentilerini açıkladı: “G.Saray’ı yenerek araya girmemiz bizim için iyi oldu. Çünkü zihinsel olarak hepimiz çok yorulmuştuk. Şimdilik her şey iyi gidiyor.. Umarım yanıltıcı değildir.

‘EMRE-DIA İÇİN BEKLEMELİYİZ’

SELÇUK normal antrenmalara başladı.. Fakat Emre ve Dia için yarını(bugünü) beklemek gerekiyor. Bursa’yı yenmek istiyoruz. Bursa hem bizle oynayacak hem de hem 2 hafta sonra Trabzon’la. İki maçı da kazanıp yeniden potaya girmek isteyecekler. Son 2-3 güne bakıldığında havayı değiştirmek için büyük bir çaba sarf ediyorlar. Ertuğrul Sağlam’la tekrar imzaladılar. Her iki takım da istekli ve tempolu olacaktır.

F.BAHÇE ve Trabzon’un diğerlerinin önüne fırlayarak yarışa tutuşması, iki takımın gücünü gösteriyor. Kalan haftalarla ilgili 2 şey öne çıkıyor. İlk kırılmayı yaşayan yarış dışı kalır gibi gözüküyor. Kırılma olmazsa da ligin sonuna kadar nefes nefese gideriz.”

Özer’den Adnan Polat’a yanıt

ÖZER, Adnan Polat’ın kendisi için “Atılmalıydı” demesine de yanıt verdi: “Fırat Aydınus’a göğsümle çarpmışım. O anın farkında bile değilim. Evet itiraz ettim, çünkü sinirlendim. Neill kaç kez tekmeledi. Fakat hakemin göğsüne çok hafif bir dokunmam oldu. Kırmızı kartla alakası yok.”

Haberin Devamı