Gazete Vatan Logo
Galatasaray 'Bana değil Aziz Yıldırım'a sorun'

'Bana değil Aziz Yıldırım'a sorun'

GSYİAD'ın düzenlediği foto muhabirleri yarışmasının ödül törenine katılan Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat, basın mensuplarının kendisine yönelttiği 'Aziz Yıldırım'ın aldığı ceza hakkında ne yorum yaparsınız' sorusuna, 'Ben Duygun Yarsuvat. Cezayı bana değil, Aziz Yıldırım'a sorun' cevabını verdi.

'Bana değil Aziz Yıldırım'a sorun'

Galatasaraylı Yönetici ve İş Adamları Derneği'nin (GSYİAD) düzenlediği foto muhabirleri yarışmasının ödül törenine Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat, yöneticiler Ismail Sarıkaya, Cem Kınay, Ali Yüce, Can Topsakal, futbol takımının teknik direktörü Cesare Prandelli ve futbolculardan Selçuk ve Hamit katıldı.

Başkan Yarsuvat burada basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Trabzonspor maçı ile ilgili olarak, "Galatasaray'da Taşlar yerine oturdu, merak etmeyin. Ciddi bir Yapılanma içindeyiz. Sadece Trabzonspor maçı değil, her maç zor, kolay maç yok. Hiçbir takıma kolay maç yok. Trabzonspor'u ağırlayacağız ama her rakibimizi ağırlıyoruz. Kısaca özel bir şey yapmıyoruz" yorumunda bulunan Başkan, Kazakistan maçında yaşanan olaylarla ilgili Galatasaray'ın hedef gösterildiğine dair yöneltilen soruya da "Kimseye hiçbir borcumuz yok. Galatasaray'a fatura kesilmedi. Faturaları da iade ediyoruz" cevabını verdi.

Yarsuvat, basın mensuplarının kendisine yönelttiği 'Aziz Yıldırım'ın aldığı ceza hakkında ne yorum yaparsınız' sorusuna karşılık ise şu yanıtı verdi: Ben Duygun Yarsuvat. Cezayı bana değil, Aziz Yıldırım'a sorun.

Haberin Devamı

TFF'NİN YENİ DÜZENLEMESİ

Duygun Yarsuvat, TFF'nin hakem odası basma söylemleri sonrasında yaptığı yeni düzenleme ile ilgili olaraksa şu yorumu yaptı: Bunu bana değil, hakemlere, federasyona sorun. Düzenin kesinlikle değişmesi Lazım. Herkesin medeni ölçülerde davranması gerekli. Hakem de insan, hata yapabilir. Gazeteci de, ben de, hakem de bir insan. Ayrıca anında, saniyede karar vermek zorunda olan bir kişi. Zor bir iş yapıyor. 50 bin kişi onu izliyor statta. Eleştirenler 'geri al kameradan bakalım' diyerek konuşuyor... Bu ayıp..

Federasyonla ve tüm kulüplerle ilişkilerimizde başarılı bir yeni dönem olacaktır. Herkesle iyi geçinmek istiyoruz. Aramızda rekabet var sadece. Herkes bizim dostumuz. UEFA'dan aldığımız cezaya itirazımız olacak. Ama neticede bir sonuç alacağımızı düşünmüyorum. Orada bir yanlışlık var. Benim taraftarım yapmadı bu olayları. Galatasaray Kulübü'nün taraftarı olduğunu dahi düşünmüyorum.

Haberin Devamı

GSYİAD'DAN ANLAMLI HAREKET

GSYİAD'ın 12.'sini düzenlediği fotoğraf yarışmasında ödül kazanan eserler ücret karşılığı ilk kez satıldı ve bu önemli gelirin bu yıl hayatını kaybeden 4 Galatasaray muhabirinin ailesine verilmesi kararlaştırıldı. Galatasaray takımı da destek adına fotoğraf satın aldı.

Toplanan 100 bin TL'lık gelir hayatını kaybeden Galatasaray muhabirleri İlhan Söyler, Hacı Hasdemir, Süleyman Gültekin ve Erkan Koyuncu'nun ailesine verildi.

(Hürriyet)