Gazete Vatan Logo
Beşiktaş "Bana güvenin buradayım!"

"Bana güvenin buradayım!"

Negredo ve Love'ı takımda istemeyen Güneş'in yeni sezondaki en büyük kozu Larin, taraftarın yüreğine su serpti:

"Bana güvenin buradayım!"

“Formayı almak için ve bu formanın hakkını vermek için elimden geleni yapacağım. İyi bir ritim tutturdum. İşler daha da iyiye gidecek.”

BEŞİKTAŞ’TA Teknik Direktör Şenol Güneş’in Negredo ve Love’ı takımda istemediğini açıklamasının ardından takımın en büyük gol umudu olan Cyle Larin formayı almak ve hakkını vermek için elinden geleni yapacağını söyledi. Slovakya kampında dün medyanın karşısına geçen Hollandalı golcü şu açıklamaları yaptı:

“SEZON öncesi hazırlıklar gayet iyi gidiyor. Çalışmalara başlamak için çok istekliydim ve şu anda da her şey güzel gidiyor. Ülkeme gittiğimde de çalışmalara devam ettim. Hem saha hem de salon çalışmaları yaptım. İstanbul’a da erken döndüm ve çalışmalar yaptım. İyi bir ritim tutturdum.

BEN de yeni sezonda daha güçlü olmak istiyorum. Takımla birlikte ilk 11’de sahaya çıkmak istiyorum. Mümkünse bunu her karşılaşmada yapmak istiyorum. Bunu zorlamak ve sahada kaldığım her dakikanın hakkını vererek sahada iyi bir performans sergilemek istiyorum. Hedefim takımın ilk 11’ine girerek takımın devamlı santrforu olabilmek. Bu zaten yapmayı sevdiğim iş. Bunu yaptıkça her şeyin daha iyiye gideceğine inanıyorum.

Haberin Devamı

TAKIMIN SANTRFORU OLMAK İSTİYORUM’

MLS’TE merkez santrfordum. Arkamda bir arkadaşım bulunuyordu ama buna alışabilirim. Burada önemli olan topla doğru ilişkiyi kurabilmek. Bunu yaptıktan sonra bir sorun olacağını düşünmüyorum.
KOŞULLAR gayet güzel ve iyi bir ortamda çalışıyoruz. Beni çalışmaya sevk ediyor, motivasyonumu yükseltiyor. Sezonun ve Avrupa Ligi maçlarının başlaması için sabırsızlanıyorum. İnsanlar bana güvenebilir ben buradayım. Formayı almak için ve bu formanın hakkını vermek için elimden geleni yapacağım.”

"Her gün şut çalışacağız"

“ŞUT alışkanlığı kazanmak için tekrardan çalışmalara başladım. Orkan ve Lens ile çalışıyorum. Bunu devam ettireceğiz. Her gün yapacağız. Günden güne de daha uyumlu bir şekilde bunu devam ettireceğiz.
ÖZELLİKLE vuruş kalitemi düzeltmem gerekiyor. Hocam bununla ilgili gerekenleri söyledi. İki ayağımla da etkili daha iyi şut çekmem gerekiyor.”

Haberin Devamı