Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe ‘Bana özel program gerek’

‘Bana özel program gerek’

Sakatlık sonrası kaleyi devralan ancak performansıyla eleştirilen Volkan Demirel’in antrenör kurbanı olduğu ortaya çıktı.

‘Bana özel program gerek’

Kendisini diğer kalecilerle çalıştıran Orlandoni ile görüşen tecrübeli eldiven “Aynı idmanları yapmaya devam edersem sıkıntı yaşarım” diyerek şikayetini dile getirdi. Programda yapılan değişiklikle beraber Volkan’ın formu da yükselmeye başladı.

F.BAHÇE’DE sakatlıktan kurtulduktan sonra sezona kötü başlayan isimlerin başında gelen Volkan Demirel’in antrenör kurbanı olduğu ortaya çıktı. Geçen sezon Pereira’nın ekibine katılan ve Portekizli hocanın ayrılmasının ardından takımda kalan Paolo Orlandoni’nin milli eldiven için ayrı bir program uygulamamasının Volkan’ın performansını yükselmemesinin en önemli sebebi olarak gösterildi.

GEÇİRDİĞİ ağır fıtık ameliyatı sonrası tatile bile fizyoterapistle çıkan ve sıkı bir çalışmayla planlanandan da önce sahalara dönen Volkan takım çalışmasına başladığında Orlandoni ile özel görüşerek şikayetini dile getirdi.

‘REKABETE HAZIR DEĞİLİM’

TECRÜBELİ file bekçisi durumunu “Ben ağır bir operasyon geçirdim ve tekrar sakatlanmak istemiyorum. Beni diğer 2 arkadaşımla aynı programda çalıştırıyorsun. Aynı idmanları yapmaya devam edersem sıkıntı çekerim. Çünkü şu an için gerideyim ve rekabet için hazır değilim. Eski gücüme tekrar kavuşmam için özel program gerekiyor. Bana bu konuda sen yardımcı olursun” sözleriyle ifade ederken hocasından yeni bir çalışma istedi.

Haberin Devamı

ORLANDONI de başta Volkan Demirel ile bu konu üzerinde anlaşama sağlayamasa da sonrasında ikna olarak yeni bir program hazırladı. Tarafların orta yolu bulması Volkan’ın performansının da yükselmesini sağladı.