Gazete Vatan Logo
Beşiktaş "Bana silah çekti"

"Bana silah çekti"

Alen Markaryan, Kemal Ulhanlı'nın kendisine silah çektiğini sonra da bardak ısırıp, yanındakilere "Benim için adam vurur musunuz?" dediğini ileri sürdü.

"Bana silah çekti"

Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nün taraftar gruplarına yönelik operasyonunda gözaltına alınan Çarşı Grubu'nun liderlerinden Alen Markaryan, ifadesinde tüyler ürperten açıklamalarda bulundu.

Markaryan ifadesinde, tribün liderlerinden Kemal Ulhanlı'nın kendisine silah çekip tehdit ettiğini, daha sonra da çay bardağını ısırıp, etrafına toplananlara "Benim için adam vurur musunuz? Benim için ölür müsünüz?" şeklinde sorular sorduğunu belirtti. Ulhanlı'nın Markaryan'dan Fikret Orman'a karşı yanında yer almasını istemesi ve "Kulüple savaşacağız" sözleri de polisin teknik takibine takıldı.

KAZARA BİR ŞEY BATTI!

Soruşturma dosyasında 14 Nisan 2013'deki Fenerbahçe-Eskişehirspor maçındaki bıçaklama olayının örtbas edilmesi ise özetle şöyle yer aldı: Genç F.Bahçeliler taraftar grubuna üye bazı kişilerle, tartışan 16 yaşındaki İbrahim B. kalçasından bıçaklandı. Stat müdürü Ayhan B., F.Bahçe'nin ceza almaması için grup liderlerinden İbrahim Gümüştekin'i aradı. Gümüştekin'in talimatı doğrultusunda İbrahim B., "Kimseyi görmedim, kazara sivri bir şey battı" şeklinde ifade verdi.

(Sabah)

Haberin Devamı