Gazete Vatan Logo
Galatasaray "Bana söz verin F.Bahçe'yi yeneceğiz"

"Bana söz verin F.Bahçe'yi yeneceğiz"

G.Saray Başkanı Dursun Özbek, Florya ziyaretinde oyuncularla tek tek konuştu derbide galibiyet istedi.

"Bana söz verin F.Bahçe'yi yeneceğiz"

Hem Avrupa bileti hem de camianın morali için F.Bahçe derbisinde alınacak bir galibiyet G.Saray’ın da kurtuluş reçetesi oldu. Başkan ve kurmayları Florya’yı ziyaret edip takıma moral verirken Özbek tüm oyuncularından sadece F.Bahçe’ye odaklanmalarını istedi.

LİGDEKİ Başakşehir yenilgisi sonrasında sarı-kırmızılılarda morallerde dibe vururken başkan Dursun Özbek takımı yeniden ayağa kaldırabilmek için kolları sıvadı... Teknik patron Igor Tudor ile toplantı yapan ve derbinin önemini anlatan Özbek, hafta boyunca da yapacağı Florya ziyaretlerinin ilkini önceki gün gerçekleştirdi.

TAKIMININ 23 Nisan Pazartesi günü Türk Telekom Arena’da oynayacağı derbi maçına tam konsantrasyon ile çıkmasını hedefleyen Özbek, önceki gün yaptığı ziyarette takıma da moral verdi.

HEPSİ BİR BİR YANINA GİTTİ!

ANTRENMANI saha kenarından izleyen Özbek, oyuncularla ve teknik heyet ile de tek tek tokalaşıp sohbet etti. Başkan Özbek’in bu kısa süre içinde her oyuncuya birer dakika ayırdığı da ortaya çıktı. Oyuncuların tümüne derbinin önemini hatırlatıp bu karşılaşmanın takımın geleceği açısından çok önemli olduğuna vurgu yapan Özbek, tüm oyunculardan da söz aldı.

Haberin Devamı

BAŞKAN Özbek’in tek tek yanına giden oyunculara moral aşılayan başkan, ardından da tek tek “F.Bahçe’yi yeneceğiz. Bana söz ver” diyerek isteğini anlattı. Tüm oyuncular başkana tek tek söz verirken hepsi de başkana söz verip ardından da antrenmana devam etti.