Gazete Vatan Logo
Futbol 'BARIŞMAYA HAZIRIM'

'BARIŞMAYA HAZIRIM'

“Ben Beşiktaşlıyım ve ölene kadar öyle kalacağım. Takıma dönmek için her şeyi yaparım. Kavga o anki sinirle oldu. Açık söylemem gerekirse benim kinim bitti.”

BEŞİKTAŞ’TA kaptanlık yapan ancak İbrahim Toraman’la terlik kavgasına girip bir anda kadro dışı bırakılan İbrahim Üzülmez, geri dönüş için her türlü adıma hazır olduğunun mesajını verdi. 8 yıldır siyah beyazlı formayı giyen ve hırsı ile gençlere taş çıkartan İbrahim Üzülmez, geleceği ile ilgili olarak VATAN’a konuştu.
YÖNETİMİN kendisine satış listesine konulduğuna dair tebligat yapmadığını söyleyen tecrübeli oyuncu, “Yönetimimiz bize resmi olarak tebligat yapmadı. Sadece Ertunç (Soğancıoğlu) ağabey ile görüştük ve söz ile bana durumu iletti. Ancak resmi bir tebligat olmadığı için hâlâ umudumuz sürüyor” diye konuştu.
ÜMRANİYE’DE çalışması için kendisine tebligat yapılmadığı için Kocaeli’nin Arslanbey Köyü’nde antrenmanlarını tekbaşına yaptığını açıklayan Üzülmez, “Ben Beşiktaşlıyım. Ölene kadar da öylekalacağım. Takımıma dönmek için her şeyi yaparım. O kavga o anki sinirle oldu.Açık söylemem gerekirse benim kinim bitti. Barışmaya hazırım. Sanırım Toramanda buna yanaşır” dedi.
TaraftarIn ’deli İbo’su ’bu olayın buboyutlara varacağını düşünmediğini de söyleyerek sözlerini şöyle noktaladı:
“YÖNETİM haklı olarak bize para cezasını kesti. Buna kesinlikle karşı değilim. Yedik cezayı oturduk yerimize. Ancak satış listesine koymak ağır bir karar. Bu karar dan dönülürse herkesin işinegelir. Takımı dışardan izlemek çok zor. Bize ihtiyaç olabilir.”

Haberin Devamı