Gazete Vatan Logo
Galatasaray 'Başarımda payınız büyük'

'Başarımda payınız büyük'

Denayer Belçika Milli Takımı’na alındığını öğrenince Hamzaoğlu’na teşekkür etti:

'Başarımda payınız büyük'

“Kısa zamanda bu kadar forma şansı bulmayı ben bile hiç beklemiyordum. Sizin bana tanıdığınız bu şans sonrasında milli takıma çağrıldım. Bu benim için çok değerli. Önemli olan oynayabilmemdi, siz bana bu fırsatı hemen verdiniz.”

BU sezon G.Saray kadrosu içinde en çok öne çıkan isimlerin başında Jason Denayer geliyor. Bonservisi Manchester City’de bulunan ve 1 sezon için 317 pound kiralama bedeli ile G.Saray’a gelen oyuncu Atletico Madrid karşısında ilk kez G.Saray formasını giyerken performansı ile formayı Sabri Sarıoğlu’ndan aldı ve toplamda sarı-kırmızılı takımda 5 maçta sahaya çıktı.
GÖSTERDİĞİ performansla Belçika Milli Takımı’nın teknik direktörü Marc Wilmots’u da oldukça memnun eden 20 yaşındaki savunmacı milli takım kadrosuna çağrılırken kararı duyar duymaz Hamzaoğlu’nun yanına koştu.
HEP DESTEK VERDİ!
GEÇEN sezon Celtic’te kiralık olarak oynayan bu sezon ise Şampiyonlar Ligi faktörü nedeniyle G.Saray’ı tercih eden Belçikalı, milli takıma çağrılmasından dolayı yaşadığı mutluluğu hocası ile paylaşırken şu sözlerle de teşekkür etti:
“BANA güvenerek oynattığınız için teşekkür ederim. Bu kadar kısa zamanda bu kadar forma şansı bulmayı ben bile beklemiyordum. Sizin bana tanıdığınız bu şans sonrasında milli takıma bile çağrıldım. Bu benim için çok değerli.
Normalde stoper oynamama rağmen sağ bekte sahaya çıktım ancak buna rağmen milli takım yetkilileri beni beğendi. Önemli olan oynayabilmemdi, siz de bana bu hakkı verdiniz. Ayrıca sadece sahaya çıkmakla kalmadım sizin de büyük desteğinizi gördüm. Bu başarımda sizin de payınız var teşekkür ederim.”

Haberin Devamı