Gazete Vatan Logo
Galatasaray 'Başlamaya değil bitirmeye geldik'

'Başlamaya değil bitirmeye geldik'

Mustafa Denizli kaybedilen 2 puana rağmen camiaya umut verdi:

'Başlamaya değil bitirmeye geldik'

"G.Saray ile yediği goller yan yana örtüşmüyor. Bunu azaltacağız. Daha fazla da yiyebilirdik. Çok daha fazla atabilir miydik? Atamazdık. Buradan bir şeyler çıkar. Bu potansiyel var."

SARI-kırmızılıların başına 3. kez gelen ve ilk maçında sahadan 1 puanla ayrılan Mustafa Denizli, puan kayıplarına rağmen gelecek için umutlu konuştu. Kısa sürede değişimin olmayacağının altını çizen kurt hoca, "Bu tabloda 1 puan kazançtır. Dönem dönem işleri iyi yaptık, dönem dönemse bazı alışkanlıklarımız devam etti. Çok kısa sürede böyle şeylerin ters düz olması normal değil. Başlamak için gelmedik, bitirmek için geldik. Uzun bir yolumuz var, sıkıntılar çekeriz. Zamanı lehimize çevirmemiz lazım, çevireceğiz. Böyle zorlu bir deplasmandan kaybetmeden dönmek, 3 puan iyi olurdu. Önümüzdeki haftalarda takımımızı ileri taşıyacağız. Eksiklerimiz var. G.Saray ile ilgili görüşlerimi belirtirken içinde veya dışında olmak önemli değil, eksikler belli.

3 kulvarda yarışın tam ortasındayız. Her tarafa 4 gözle bakmak mecburiyetindeyiz. Her hafta üzerine bir şeyler koyarak devre sonunu buluruz umarım. Bundan sonra daha sağlıklı bir şekilde devam ederiz diye düşünüyorum. G.Saray ile yediği goller yan yana örtüşmüyor. Bunu azaltacağız.

Haberin Devamı

1 PUAN KAZANÇ

DAHA fazla da yiyebilirdik. Çok daha fazla atabilir miydik? Atamazdık. 2 gün takımla birlikte idmanlarımızı yaptık. Buradan bir şeyler çıkar. Bu potansiyel var. Bundan sonra değerlendireceğimiz konular var. Önce birey olarak, sonra grup olarak değerlendireceğimiz şeyler var. Bu zorlu bir yolculuk. Problemimiz varsa bunları göreceğiz. Yapılmış 'iyi'lerin üzerine daha iyileri katmak için buradayız. 1 puan bizim açımızdan kazançtı" diye konuştu.