Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe 'Ben adamım dik duruşumu bozmam'

'Ben adamım dik duruşumu bozmam'

İsmail Kartal, kupada gençlere şans verdiği içim kendisini eleştirenlere sert çıktı!

'Ben adamım dik duruşumu bozmam'

“Kupada ilk maçtan beri yedek ağırlıklı bir kadroyu sahaya süreceğimi söylemiştim. Adam gibi sözümde durduğum için mi beni yerden yere vuruyorlar? İstediklerini konuşabilirler. Ben gençlerle devam edeceğim.”

F.BAHÇE Teknik Direktörü İsmail Kartal, isyan bayraklarını çekti. Kulübün son 2 sezonki geleneğini sürdürüp, Ziraat Türkiye Kupası’nda genç ve yedek ağırlıklı bir kadroyla sahaya çıktığı için eleştirilmesine anlam veremeyen genç çalıştırıcı aldığı karardan geri adım atmayacağını söyledi. Kendisini yerden yere vuranlara sert çıkan Kartal, şu ifadeleri kullandı:

‘OYNATMAK SUÇ MU?’

“TÜRKİYE Kupası’ndaki ilk maçımızdan itibaren kadro tercihimiz belli. Adam gibi sözümde durduğum ve adam gibi davrandığım için mi böyle eleştiriler yapıyorlar? Bir teknik adam 5 tane genç futbolcu oynattığı için yerden yere vurulamaz. Bu saatten sonra isteyen istediği gibi konuşsun. Ben dik duruşumu bozmadan gençlerimize şans vermeye devam edeceğim.

‘ONLAR GELECEĞİMİZ!’

BİR de ‘Oyuna genç oyuncu al hoca’ diyenler var. Ben onların eleştiri anlamında bu sözü söylediğini zannettim ama durum böyle değilmiş. Bu konuda biraz hassasım. Kupa maçlarına çıkmadan biz plan projemizi yapmıştık. Kötü mü oldu gençlerin oynaması? Bu çocuklar F.Bahçe’nin geleceği. Herkes bunu böyle bilsin.”

Haberin Devamı