Gazete Vatan Logo
Galatasaray "Ben bir Aslanım!"

"Ben bir Aslanım!"

G.Saray'ın Senegalli oyuncusu Ndiaye ikinci yarı öncesinde mesajını verdi!

"Ben bir Aslanım!"

“Fatih Hoca, bizimle yaptığı konuşmada kazanmayı hedeflediğini, iyi futbolu ve en önemlisi G.Saray’ın ne olduğunu göstermek istediğini söyledi. Çocukken ağladığımda ‘Sen Ndiaye’sin ağlamaman gerekiyor’ derlerdi. Çünkü Ndiaye savaşçıdır. Cesareti, değerleri ve de aslanı temsil eder.”

İLK sezonunda ortaya koyduğu performans ile takımın kilit oyuncularından biri haline gelen Badou Ndiaye, 2018 yılında G.Saray Dergisi’nin de ilk konuğu oldu. Osmanlıspor’dan transfer edilen Senegalli oyuncu, kariyerindeki basamakları nasıl çıktığını anlatırken G.Saray’da yaşadıklarını ve transfer sürecini de paylaştı.

HER zaman çok çalışmanın önemine inandığını ve bunu da uyguladığını belirten 27 yaşındaki oyuncu şunları söyledi:

“HER zaman söylediğim gibi eğer numaralar üzerinden belirtirsem 6, 8 veya 10 numaralı pozisyonda oynayabilirim. 8 numara olarak da oynamayı seviyorum. Savunmayla hücum arasındaki bağlantıda kalmak hoşuma gidiyor.

Ancak burada önemli olan hocamın kararı. Hocam beni nerede tercih ederse orada oynarım. Tabii rakip takımın kalesine yakın oynamayı sevdiğimi de belirtmeliyim.

Haberin Devamı

‘ANLAMI YOK!’

FATİH Hoca’yı hepimiz önceden tanıyor ve biliyorduk. Bizimle yaptığı konuşmada kazanmayı hedeflediğini, iyi futbol görmeyi ve en önemlisi G.Saray’ın ne olduğunu göstermek istediğini söyledi. Açıkçası geleceğin çok iyi olacağını düşüyorum.

ASLINDA gerçek ismim Papa Alioune ama kendi ülkemde Alioune ismindeki kişilere Badou denir. Badou’nun bir anlamı yok. Fakat Ndiaye ismi çok şey ifade eder. Mesela çocukken herhangi bir nedenden dolayı ağladığımda “Sen bir Ndiaye’sin ağlamaman gerekiyor” derlerdi. Çünkü Ndiaye savaşçıdır. Cesareti, değerleri ve aslanı temsil eder. Dolayısıyla ben Ndiaye’yim, yani bir aslanım.”

‘Taraftar ile bağım mükemmel’

“TARAFTAR ile bağım nasıl oldu bilmiyorum ancak doğal bir olayın sonucu gibi ortaya çıktı. Dediğim gibi cevabım yok ancak aramızdaki bağ mükemmel oldu.
Halen çok güçlü şekilde devam ediyor. Olması gereken buymuş ve öyle de oldu.
TARAFTARIN benim için yaptığı şarkı çok güzel. Yeğenlerim bile evde bu şarkıyı söylüyorlar. Bu duyguyu saf mutluluk olarak nitelendirebilirim. Tribünler söyledikçe çok büyük keyif alıyorum.”
‘Dakar’da herkes G.Saraylı’
“ARADA imkan oldukça Dakar’a gidiyorum. Her gidişimde yanımda aldığım formalardan götürüyorum. Ancak yeterli olmuyor. Dakar’daki herkes G.Saray’ı destekliyor diyebilirim.”

Haberin Devamı